Kırcı´ya görkemli karşılama

Kırcı´ya görkemli karşılama

Erdek AK partiden Kırcı´ya çiçekli karşılama

Erdek AK parti ilçe Başkanlığı Ramazan Bayramı dolayısı ile hazırladığı Bayramlaşma programında Balıkesir milletvekil Sema Kırcı´yı ağırladı.

Kırcı, Erdek´e Bandırma ilçe Başkanı Alp Bostancı ile geldi. AK parti Erdek ilçe Başkanı Kemal Kayan Milletvekili Sema Kırcı´yı kalabalık bir prtili grubu ile karşıladı.

Erdekli partililerle tek tek bayramlaşarak yürüdüğü parti ilçe başkanlığında konuşan Başkan Kemal Kayan, Erdek´te yeni bir anlayışla herkesi kucaklayan, kalıcı hizmetlerle iz bırakmak amacında olduklarını amaçladıklarını vurgulayarak tüm partilileri bu amaç uğruna kol kola olmaya davet etti.

Milletvekili Sema Kırcı ise Erdek-Bandırma bir biri ile çok yakın iç içe iki kent olduğunu Bandırma´ya her geldiğinde Erdek ve diğer ilçelere de uğramadan geçmiyeceğini yeniledi.

Kırcı, AK partinin genel politikası ile ilgili konuşmasında ise bir biri ardına hayata geçirdikleri dev projelerin son örneği Osman Gazi köprüsü olduğunu, Türkiye´nin büyüme hedefini engellemek isteyenlere rağmen, yollarına devam edeceklerini söyledi.

/resimler/2016-7/6/2342468489480.jpg



Anahtar Kelimeler: Kırcı görkemli karşılama
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı