KIRSAL MAHALLELERDE YATIRIMLAR SÜRÜYOR

KIRSAL MAHALLELERDE YATIRIMLAR SÜRÜYOR

MAHALLELERİMİZ DAHA DA GÜZELLEŞİYOR

KIRSAL MAHALLELERDE YATIRIMLAR SÜRÜYOR

Bandırma Belediyesi kırsal mahallelerdeki çalışmalarına hızla devam ediyor. Yatırımlar hakkında konuşan Belediye Başkanı Dursun Mirza:? Yerel seçimlerle birlikte tüzel kişiliği yitiren mahallelerimiz ve Belde Belediyelerini yitirerek Bandırma´nın mahallesi olan Edincik ve Aksakal olmak üzere toplam 35 yerleşim yerimiz Bandırma´ya bağlandı. Görev alanımız genişlerken gelirlerimizin neredeyse yarı yarıya azalmasını hiçe sayarak kendi kaynaklarımızı kendimiz oluşturarak tüm kırsal mahallelerimizde çalışmaya devam ediyoruz. ?

/resimler/2017-10/25/1627203413566.jpg

MAHALLELERİMİZ DAHA DA GÜZELLEŞİYOR

?Yerel seçimlerde kırsal Mahallemizin bize ait olan iç yollarını yapacağımızı söylemiştik. Belli bir program dahilinde tüm kırsal mahallelerimizde çalışmalar yaptık. Mahallelerimizin meydanlarını yaptık. Mezarlık içinde ve mezarlığa giden yolları yapıyoruz. Hepsine çocuklarımızın oynayabileceği parklar yapıyor ve onların gelişimine katkıda bulunuyoruz. Kırsal mahallelerimizdeki camilerin çevre ve bahçe düzenlemesini yapıyoruz. Tuvalet ihtiyacı olan mahallelerimize bay, Bayan ve engelli tuvaletleri yapıyoruz. Tüzel kimliğini yitiren mahallelerimizin hiçbir geliri olmadığı için muhtarlarımızın kurduğu derneklere oradaki taşınmazları vererek derneğin gelir sağlamasını ve elde edilen gelirlerle de ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlıyoruz.?

?Yazın tozdan, kışın çamurdan büyük sıkıntılar yaşayan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk´ün "Köylü milletin efendisidir" dediği vatandaşlarımızın daha güzel bir ortamda yaşamalarını önemsedik ve çalışmalara başladık. Yapılan işleri yerinde kontrol etmek için gittiğim tüm kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımız güzel yüreklerinden döktükleri dualarla mutluluklarını dile getiriyorlar. Verdiğimiz bu hizmetlerde sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla ve huzurla yaşamalarını Allah´tan diliyorum.?

?Şu ana kadar kırsal mahallelerimize verdiğimiz hizmetler 20 milyona yaklaştı. Büyük bir çoğunluğunu bitirdik. Birkaç Mahallemizde ise birkaç sokak eksiklikler kaldı. Önümüzdeki yazın sonuna kadar tüm mahallelerimizde çalışmalar tamamlanmış olacak. Tekrar hayırlı olsun.?

/resimler/2017-10/25/1628155758362.jpg

YENİ ZİRAATLİ´DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

?Ekiplerimiz Yeni Ziraatli ve Sahil Yenice mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Bugün yağmur dolayısıyla ekiplerimiz çalışmalara ara verdi. Yağmurlar bittiğinde çalışmalara kaldığımız yerden devam edeceğiz? dedi.

/resimler/2017-10/25/1628431383961.jpg



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli