Kısıtlı kutlama

Kısıtlı kutlama

Polis Teşkilatı 176. yılını kutluyor

Türk Polis Teşkilatının 176. yılı kutlanıyor. Pandemi kuralları içinde kısıtlı olarak yapılan kutlama programları 10 Nisan Cumartesi günü yapılması gerekirken, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması dolayısı ile Cuma günü yapıldı.

Bandırma'daki törende sınırlı personel ile gelinen anıt'ta ilçe Emniyet Müdürü Soner Duran tarafından anıt'a çelen sunumunda bulunuldu.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ardından sonlanan törende, bazı TSK lar Emniyet müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyaretle Polis Teşkilatının 176. yılını kutladı. Törende Bandırma Polis Emeklileri Derneği Başkanı Selahattin Eren'de hazır bulundu. 

Bandırma Muhtarlar derneği, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Bandırma Emniyet Müdürü Soner DURAN'ı (kısıtlı katılımla) 3.muhtar ile makamında ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Soner Duran'ın nezdinde tüm polis camianın polis gününü kutlayan Bandırma Muhtarlar derneği; "Müdürümüze misafirperverliği için çok teşekkür ederiz. 10 Nisan 1845’te kurulan Türk Polis Teşkilatımızın 176 yıl dönümünü kutlarken; teşkilata bugüne kadar emek vermiş ve vermekte olan tüm polislerimize saygılarımı sunuyor, şehit polislerimizi ise rahmetle anıyorum."dedi.  (Memduh ÖZDEMİR-BANDIRMA)



Anahtar Kelimeler: Kısıtlı kutlama
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli