Kitabını armağan etti

Kitabını armağan etti

Harun Sağlam ilk romanı Kayadibi Mahallesini Başkan Tolga Tosun´a takdim etti

Bandırmalı Öğretmen Harun Sağlam ilk romanı Kayadibi Mahallesini Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun için imzaladı.
/resimler/2019-6/27/1035039268748.jpg

Öğretmenlik mesleğinin birçok alanla ilişkili olması gerektiği düşüncesiyle kısa film, fotoğrafçılık, dans ve edebiyat alanlarında çalışmalar yapan Harun Sağlam´ın ilk kitabı olan Kayadibi Mahallesi geçtiğimiz hafta piyasaya çıktı. 

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun´u makamında ziyaret eden Harun Sağlam, Başkan Tosun´a kitap ile ilgili bilgi verdi. Kitabın içeriği ile ilgili bilgi veren Sağlam: "Amacım kitabın çok satması değil, okunması ve kitap üzerine insanlarla konuşmak. Kitapta geçen öyküler gerçek öyküler..Elbette işin bir kurgu kısmı var ama örneğin baraj  nedeniyle nehirde hapis olan balıklar gerçek...Ya da kitapta kirlilik ile ilgili olan bölümler gerçek. Evet, ben bir öğretmenim ama birbirinden farklı dünyalara sahip öğrenciler ile beraberiz. O öğrenciler gün gelecek belki öğretmen olacak belki balıkçı ya da Belediye Başkanı... O yüzden farklı alanlarda kendimizi zenginleştirmemiz gerektiğini düşünüyorum" dedi. 

Kitabın yayınlanmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: "Bu kitapta kendimden bir şeyler bulacağıma eminim çünkü benim de balıkçılığa ve denize ilgim var. Bandırmalı bir öğretmenimizin böyle bir eser kaleme alması ve kitabın ana öznesinin Bandırma olması elbette çok güzel. Okuyup mutlaka üzerine konuşmak istiyorum. Ayrıca önümüzdeki aylarda planladığımız kitap fuarımızda da, diğer kültür-sanat etkinliklerimizde de Kayadibi Mahallesi kitabının daha çok okuyucuya ulaşması için bizler de Bandırma Belediyesi olarak gereken desteği vermeye hazırız" dedi. 

Kitabın çıktığı günden bu yana çok güzel tepkiler aldığını söyleyen Sağlam: "Kitabın tanıtım çalışmaları kapsamında şehrimizin yöneticilerini ziyaret ediyorum. Sayın Kaymakamımız Günhan Yazar´a kitabı takdim ettim. Kendisi de iyi bir okur ve onun değerlendirmesi benim için önemli olacak. Bunun yanı sıra Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mutlu Aslan´ı ziyaret ettim .O da Bandırmalı bir öğretmenin böyle bir kitap yazmasından çok mutlu olduğunu ve gereken her türlü desteği vereceklerini her okula en az bir tane kitabın alınması için çalışma başlatacaklarını söyledi. Kısa bir zaman sonra da Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz ve Sayın Valimizi ziyaret ederek Kayadibi Mahallesini takdim edeceğim" dedi. 

Ozan Ertuğrul


Anahtar Kelimeler: Kitabını armağan etti
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli