KİTAP SINAVINA BÜYÜK İLGİ

KİTAP SINAVINA BÜYÜK İLGİ

Gönen`de Sevgi Derneği (BESDER) tarafından düzenlenen kitap sınavına büyük ilgi gösterildi.



Balıkesir Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla Balıkesir Eğitim ve Sevgi Derneği (BESDER) tarafından organize edilen kitap sınavına öğrenciler büyük ilgi gösterdi.


Gönen'de, Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin öncülük ettiği kitap sınavına 2 bin 250 öğrenci başvurdu. Balıkesir il genelinde 30 bin öğrenci sınava girerken bu rakam Gönen'de 2 bin 250 oldu. Sınav, ortaokul, lise ve üniversite olarak üç kategoride gerçekleştirildi.

Ortaokullar ve üniversiteliler, yazar Ümit Kesmez' in Efendimiz' in Nurlu Hayatı, liseliler yazar Salih Sürüç 'ün Dünya Siyer Ödülü kitabı Kainatın Efendisi Peygamberimizin Hayatı 1'den sınava girdi. Dereceye girenlere laptop, tablet pc, fotoğraf makinesi, cep telefonu gibi çeşitli ödüller kazanacağı sınava Gönen'de, ortaokullardan bin 250 öğrenci, liselerden 800 öğrenci, üniversiteden 200 öğrenci yarışma sınavına girdi. Sınavlar Gönen'de, Hafız Hüseyin bey Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, 100. Yıl Ortaokulu, Ömer Seyfettin Anadolu Lisesi, Gönen Endüstri Meslek Lisesi'nde yapıldı.

Gönen'de dereceye girecek öğrencilere ayrıca ödüller verilecek. Bu ödüller 19 Nisan'da Fahri Dilmaç Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek Onun Arkadaşı adlı tiyatro gösterisinden sonra verilecek.  






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli