KIZ FUTBOL TAKIMI KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ

KIZ FUTBOL TAKIMI KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ

Türkiye Çeyrek Finallerinde il temsilcisi olan Gönen Mustafa Uşdu Anadolu Lisesi kız futbol takımı Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt’ u ziyaret etti.

Gönen Mustafa Uşdu Anadolu Lisesi Kız futbol takımı müsabakalarda aldığı başarılar ile Türkiye çeyrek finalde Balıkesir’ i temsil edecek. 

Türkiye Çeyrek Finallerinde il temsilcisi olan Gönen Mustafa Uşdu Anadolu Lisesi kız futbol takımı Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt’ u ziyaret ettiler 

Başarılarından dolayı Kız futbol takımını tebrik ederek başarıların devamını diledi. Protokolde Gönen Milli Eğitim Müdürü Metin Erbay ve Mil. Eğ. Şb. Müdürleri de futbolculara başarılar dilediler. 

Okul Müdürü Sadet Mercan kızlarımız ilk maçlarında Manisa temsilcisini 13 - 0, Afyon temsilcisini 4-1 ile geçen kızlarımız Bilecik temsilcisini de 3-0 lık bir skorla geçerek son maçlarında da Eskişehir temsilcisini de 4-2 lik bir skorla mağlup ederek yarı finallere adını yazdırdı. 

Son 16 takım içerisinde yer alan Gönen Mustafa Uşdu Anadolu lisesi 9 Mayısta ilimizde başlayacak olan Türkiye Yarı Finallerde mücadele edeceğiz. Mustafa uçtu Anadolu Lisesi Kız futbol takımına Türkiye yarı finallerinde başarılar diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: FUTBOL TAKIMI KAYMAKAMI ZİYARET
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı