Kızarandere güzeli Şaziye gelin oluyor

Kızarandere güzeli Şaziye gelin oluyor

Daha kına gecesinde başından dolar yağdı

Erdek´in roman sakinleri ile ünlü kızarandere güzeli Şaziye gelin oluyor.

Şaziye´ye abayı yakan mahallenin bıçkın delikanlısı Hüseyin, yemedi içmedi, çalıştığı profilcide ölçtü, biçti çerçeveleri firesiz yerine oturtup, paraları Altın´a zula etti.

Bir değil iki değil Hüseyin, Şaziye´sine kavuşmak için tamı tamına 40 bilezik yaptı. Sıra düğün tarihine geldiğinde programı yine Şaziye belirledi. Evde kahve içmesi, ardından Erdek belediyesinden Büyükşehir´e miras kalan otogar önü açık hava çakma ?AVLU? tesislerinde önce kına sonra düğün olacaktı.

40 gün kırk gece olmasa da, Şaziye´nin akşam yapılan kına gecesi davetli, davetsiz herkesin gözünde, kulağında ve kıpır kıppır, kıpırdayan yüreklerinde hoş bir anı bıraktı.

/resimler/2017-8/8/0229314654265.jpg

   KINA GECESİNDE 3 KIYAFET DEĞİŞTİRDİ.

Büyükşehir´in açık hava çakma ?AVLU? tesislerindeki alana şeker kırmızısı tuvalet, gözünde maske, elinde şemsiyesi ile gelen Şaziye büyük sükse yaptı.

Geceye Kahverengi ekose yelekli takımla gelen bıçkın damat Hüseyin Onuş, Şaziye´sine kavuşmasına ramak kala raks ettiği piste dolar yağdı.

Otogar önünde bulunan çakma ?AVLU? açık hava gösteri alanını hınca hınç dolduran davetliler, memleket havaları çalmaya başlayınca çıktıkları pistte aynı anda 300 kişi raks etti.

Şaziye ile Hüseyin´in ?Müzikal-komedi? oyun madundaki kına gecesi elbette bu kadarla sınırlı kalmadı. 2. Bölümde gelin Şaziye kırmızı dallı raks kıyafet ile geldi. Hüseyin oturdu, Şaziye raks etti.

Şaziye ile Hüseyin´in kına gecesinin 3. Bölümünde, yepyeni bir sahne canlandı. Şaziye bu kez alana Beyaz bir tuvalet üzerine açık mavi hafif bir kaftan ve başında taçla, omuzunda testi ile geldi.

Piste hazırlanan kına öncesinde küçük bir raks gösterisi ve için define dolu testinin kırılması ardından kına yakılması ile devam edecekti ki!...

Gecenin ilerleyen saatleri dolayısı ile Emniyet daha fazla etkinliğe izin vermedi. Kına´nın yakılması için hazırlanan eve dönüş zorunlu oldu. Konukların yalnız bırakmadığı Şaziye´nin kınası gecenin diğer yarısına sarkan saatlerde evde gerçekleşirken final program bu akşam yine çakma ?AVLU? da hazırlanacak düğün töreni ile genç çift dillere destan bir düğün ile beraberliklerini noktalamış olacaklar.

/resimler/2017-8/8/0230268092833.jpg

Tabi bu arada mahallenin orkestrası grup "Maykolu"ya teşekkür etmek gerek, Gençler dur durak bilmeden sürdürdükleri programlarında geceye damgasını vuran marka oldular.

/resimler/2017-8/8/0238243883341.jpg

             Gidiyormuş beyaz gelinlik içinde

Erdek, çakma AVLU da 3 gün 3 gece süren Şaziye ile Hüseyin´in düğün töreni akşam gerçekleşen final ile son buldu.

/resimler/2017-8/9/1308105392088.jpg

 

Beyaz gelinlik içinde kuğu gibi AVLU´ya süzülen Kızarandere güzeli Şaziye, yüzüne yansıyan mutluluk enerjisi ile geceye katılan herkezden "MAŞALLAH" aldı.

Gecenin ilerleyen saatlerin dek süren düğün coşkusu ardından Hüseyin´in kollarında mutluluk denizine yelken açan Kızarandere güzeli Şaziye ile birlikte bir aşk hikayesi daha mutlu sonla noktalandı.

/resimler/2017-8/9/1314567743758.jpg



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli