Kızıksa´nın sorunlarını çözmek için aday oldu

Kızıksa´nın sorunlarını çözmek için aday oldu

Büyükşehir yasası ile beldeden çıkarılarak mahalle statüsüne getirilen Kızıksa´da 900 civarı seçmen bulunuyor.

Manyas´ın Kızıksa Mahallesi Muhtar Adayı Özden Kaya, mahallenin sorunlarını gündeme getirerek sorunlara çözüm üretmek istediğini söyledi.  Büyükşehir yasası ile beldeden çıkarılarak mahalle statüsüne getirilen Kızıksa´da 900 civarı seçmen bulunuyor.

Bandırma Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden muhtar aday Kaya, sorunları anlattı. Kaya, mahallenin altyapıdan kültür sanata kadar birçok alanda seçildiğinde çalışmalar yapacağını söyledi.

Kaya,  ? daha çok kadınların isteği ile aday oldum. Büyükşehir ile birlikte yapılması gereken bir  çok iş var. Kanalizasyonumuz yok. İletişim çağında telefonlarımız çekmiyor. Kadınların istekleri çok önemli el işlerini paraya dönüştürmek istiyorlar, bunun için de gerekli çalışmaları yapacağım. Eğer seçilirsem ofisim olacak ve istedikleri zaman halk bana ulaşacak, telefonun 24 saat açık olacak. En az erkeler kadar çalışacağıma söz veriyorum. Halk beni seçerse onların isteklerini yerine getirmek için çaba sarf edeceğim. Kadınlarla konuşurken tiyatro istediler, köyümüzde tiyatro ve kültür sanat etkinlikleri de yapacağız.? dedi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı