Kızıksaspor vurgun yedi

Kızıksaspor vurgun yedi

Gündoğan Çeltik, Kızıksa deplasmanında maden buldu 2-4

Manyas’ta oynanan 1.Amatör küme Marmara A gurubu maçında Kızıksaspor rakibi Gündoğan Çeltikspor’a 4-2 mağlup oldu.

Soğuk ancak futbola elverişli bir sahada oynanan maçı Cüneyt Şencan, Ahmet Günerli, Batuhan Dolu hakem üçlüsü yönetirken

Kızıksaspor sahaya  12-Ercan Kandemir 20-Tufan Can 3-Mehmet Gökmengelen 4-Ahmet Karan 5-Ömer Faruk İlbay 6-Eray  Yankol 7-Ercan Sevim 8-Kerem Dede 9-Umut Gönçavdi (Kadir Ağaç) 10-Muhammed Janberk Egehan 11-Sercan Doğan konuk takım

Gündoğan Çeltikspor;  1-Atakan Canbay 2-Harun Ay 4-Anıl Çelik 5-Umut Biçer (Furkan Kılıç) 6-Gürkan Dönmez 3-Gökmen Aşıcıoğlu 8-Serhat Şahin Furkan Avcıoğlu)  7-Kasım Kartal 20-Tarık Ziyad Çelik (Fikret Arda Demir) 11-Samet Bayram 10-Alper Çivi on biriyle sahaya çıktı.

Maça iyi başlayan Kızıksaspor ve yine en çok gol kaçıran Kızıksaspor oldu. Maçın 15. dakikasında Kızıksaspor Mehmet’in ayağından ilk golü kazanırken, iki dakika sonra Gündoğan Çeltikspor Samet ile beraberliği yakaladı.

Maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi. İkinci yarı ise 57. dakika da Kızıksaspor Ercan Sevim’işn golü ile 2-1 öne geçti. 58.dakikada ise bu kez Gündoğan Çeltikspor’lu Alper Çivi topu Kızksaspor ağalarına bıraktı.

Durum 2-2 oldu. 68. dakika da Kızksaspor kalecisi ceza sahası dışında topu elle tutunca maçın hakemi kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi. Kızıksaspor bu dakika da Kerem Dede’yi maçtan alarak, kaleye Onur Deniz’i geçirdi.

Onur daha ısınamadan Gündoğan Çeltikspor’un üçüncü golü Samet’in ayağından geldi. Gündoğan Çeltikspor’lu Kasım sakatlandığı için saha dışına alınmıştı, tekrar yan hakemden izin isteyerek maça girdi, ancak maça girip yattığı için kırmızı kart ile oyundan atıldı.

İki takımda onar kişi ile mücadeleye devam ederken, ikinci yarıda Kzıksaspor’un gol atakları daha çok olmasına karşın yüzde yüzlük fırsatları gole çeviremedi. İntikalardan dolayı maça altı dakika eklerken, Gündoğan Çeltikspor’un oyuncusu Samet 90+ 6 dakikada maçın sonucunu tayin eden golünü attı ve takımını 4-2 galip gelmesini sağladı.

Golle birlikte hakem maçı bitirdi. Süleyman Özaydın MANYAS



Anahtar Kelimeler: Kızıksaspor vurgun
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı