Kızılay Bandırma Şubesi kongre yapacak

Kızılay Bandırma Şubesi kongre yapacak

Türk Kızılay Bandırma Şubesi’nin genel kurulu 20 Şubat 2022 Pazar günü yapılacak

Türk Kızılay Bandırma Şubesi’nin genel kurulu 20 Şubat 2022 Pazar günü, şubeye ait Yüksek Öğrenim Yurdu binasında, saat 11.00’de yapılacak. Toplantıda çoğunluk sağlanmazsa genel kurul, 27 Şubat 2022 Pazar günü, çoğunluk aranmaksızın gerçekleşecek.

Kızılay Bandırma Şubesi Başkanı Halil Özümüt, 20 Şubat’taki ilk toplantıda çoğunluğun sağlanarak genel kurulun yapılması için çalıştıklarını belirtti.

179 üyesi bulunan Kızılay Bandırma Şubesi’nin genel kurulunda yönetim, denetim kurulu ve genel merkez üst delege seçimleri de yapılacak.

 

Kızılay Bandırma Şubesi destekten memnun

Şube başkanı Özümüt: “Bandırmalılardan ricamız kan bağışlarına daha çok destek vermeleridir”

Türkiye Kızılay Derneği Bandırma Şube Başkanı Halil Özümüt, “Bandırma Gazeteciler Cemiyeti”ndeydi.

20 Şubat 2022 Pazar günü, saat 11.00’de olağan genel kurulunu yapacak olan 179 üyeye sahip şubenin başkanı Özümüt, gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Aşevlerinden her gün, yardıma muhtaç 34 ailenin evlerine sıcak yemek gönderdiklerini belirten Özümüt, şubelerine ait yüksek öğrenim kız yurdunun kapasitesinin 178 olduğunu, halen yurtlarında 169 öğrencinin kaldığını, bunlardan 17’sine burs verdikleri açıkladı.

Bandırmalıların Kızılay’a verdiği desteğin kendilerine mutluluk verdiğini vurgulayan Özümüt, Kızılay’ın kan bağış aracının sık sık Bandırma’ya gelerek bağış aldığını belirterek, “Pandemi öncesi daha çok bağış yapılıyordu. Pandemi, bu bağışları biraz azalttı. Bandırmalılardan ricamız, kan bağışına biraz daha destek olmalarıdır” dedi.  ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı