Kızılay`dan BJK`ye ziyaret

Kızılay`dan BJK`ye ziyaret

Gönen Kızılay cemiyeti Gönen BJK futbol okuluna eli dolu gitti.

Gönen Kızılay Derneği Başkanı Adem TÜRK ve yönetim kurulu üyeleri ilçemizde faaliyet gösteren  Gönen Beşiktaş Futbol Okulu öğrencilerini ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiler.

Beşiktaş Futbol Okulu öğretmeni Soner ÇETİN Gönen Kızılay Derneğinin kurstaki öğrencilerin formalarının sırtına  TÜRK KIZILAYI  yazdırarak verdikleri destekten dolayı çok teşekkür etti. Gönen Kızılay Derneğinin Beşiktaş Futbol Okulunu ziyaretine Gönen Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik ettiler Gönen Beşiktaşlılar Derneği başkanı Eyüp DOĞAN Kızılay Derneğinin halihazırda büyük bir sosyal sorumluluk üstlendiğini bunun yanında da Gönen Beşiktaş Futbol Okulu ve öğrencilerine sahip çıkmasının önemini belirtip Gönen Kızılay Dernek başkanı Adem TÜRK ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Daha sonra Gönen deki Beşiktaş taraftarına seslenerek Kızılay Derneği tarafından yapılacak kan toplama  işleminde ön sıradaki yerlerini alıp yardımlarını esirgememelerini istedi.  

Gönen Kızılay Derneği Başkanı Adem TÜRK yapılacak kan toplama işlemine bütün Gönen halkının desteğini isteyerek Beşiktaş Futbol okulu öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirip hediyelerini dağıttı.

Ahmet Kamil ILGAZLI / GÖNEN



demokrat
28.11.2013 08:40:43
Gönenli genç kartalları davranışlarından dolayı kutluyorum.Türkiye`nin en büyük sosyal gurubu Beşiktaş Camiasına her branşta başarı ve centilmenlik dolu nice 110 yıllar diliyorum.

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli