Klinik ent-u hizmete girdi

Klinik ent-u hizmete girdi

Doç. Dr. Engin Başer ile Op. Dr. Tuncay Tanış tarafından hazırlanan ent-u Kulak Burun, Boğaz ve Baş-Boyun cerrahi kliniği hizmete girdi.

Doç. Dr. Engin Başer ile Op. Dr. Tuncay Danış’ın mesleki karıyerlerini birleştiren cerrahi klinik ent-u bugün düzenlenen törenle hizmete girdi.

Paşakent, Şehit Ayhan Özay Caddesi 34 numarada tıbbi müdahaleye olanak sağlayan tüm teknik ve teknolojik olanaklar ile hazırlanan cerrahi klinik ent-u beğeni topladı.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un yaptığı konuşma ile hizmete açılan cerrahi klinik ent-u, çiçek bahçesine dönüştürülen organizasyonu Mila & Organizasyon gerçekleştirdi.

Ortama egzotik anlam katan Keman Virtiöz’ü Hazal Saraçoğlu’nun müziği eşliğinde gerçekleşen açılışta kurdeleyi Başkan Av. Tolga Tosun, Doç. Dr. Engin Başer, Op. Dr. Tuncay Tanış ve AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Doğan kesti.

BAŞKAN TOSUN’a 10,5 BURUN

Beraberinde Doç. Dr. Engin Başer ile Op. Dr. Tuncay Danış ile Cerrahi klinik ent-u gezen ve teknolojik olanaklar hakkında bilgi alan Başkan Av. Tolga Tosun, burnundaki problem için ameliyat randevusu aldı. Doç. Dr. Engin Başer, Başkan Tosun için önerdiği estetik burun ameliyatı için “10,5 operasyonu” dedi.

Açılışta, Sağlık grup başkanı  Dr. Başak Şen Ilgaz, Deva ilçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Doğan, Belediye Meclisi üyesi ve Kadın Kolları Başkanı Oya Yücel,  Galatasaratlılar derneği Başkanı Hakan Yücel, Demokrat Platformu Başkanı Adnan Erdan,  Meclis Üyesi Aydilek Gönenç, CHP önceki dönem ilçe başkanlarından Atilla Atakay ve Niyazi Yeloğlu,  Fizyoterapist Esra Tekin, Eczacı Emin Özyurtlu,  dekoratif sanatçı Elif  Tetik hazır bulundu.



Murat bar
20.11.2021 22:53:24
Belediye şov yapacağına yapılması gerek işler alınması gereken önlemleri alırsa daha faydalı bir iş yapmış olacaktır

Murat bar
20.11.2021 22:53:24
Belediye şov yapacağına yapılması gerek işler alınması gereken önlemleri alırsa daha faydalı bir iş yapmış olacaktır

Anahtar Kelimeler: Klinik - hizmete girdi
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli