Kocabıyık iddialı konuştu

Kocabıyık iddialı konuştu

Başkan Adayı Vahit Kocabıyık; "Beklentiler lüx değil ihtiyaç"

?Seçimi kazanarak esnaf ve sanatkârlarımızla bütünleşeceğiz?

Erdek Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkan adayı Vahit Kocabıyık, ?Genç ve dinamik bir ekiple göreve talibiz. Seçimden başarıyla çıkarak, Erdekli esnaf ve sanatkâr arkadaşlarımıza en iyi hizmeti vereceğiz? dedi.

/resimler/2018-1/6/0138055126786.jpg

 1971 yılında, Erdek´te doğan, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu olup,  30 yıldır ilçede esnaflık yapan Kocabıyık, şunları söyledi:

?8 yıldır Oda başkanı olan Mahmut Canmaz, esnaf ve sanatkârın hiçbir sorununa çözüm getirmedi. Bırakın bu konuda çaba harcamamasını, onlarla en küçük bir iletişim kurma çabası bile göstermedi. Oda başkanı Mahmut Canbaz, Erdek´te kimseye selam bile vermemesi ile tanınır. Bu seçimi mutlaka kazanıp, Odayı 8 yıldır hiçbir şey veremeyen Canbaz yönetiminden kurtararak, esnaf ve sanatkârlara layık oldukları hizmeti sunacağız.?

Genel kurul öncesi Canbaz yönetiminin, kendilerine üye listesini vermediğine dikkati çeken Kocabıyık, ?Ama korkunun ecele yararı yok? diye konuştu.

Yaşamı boyunca insanlara yardım etmeyi ilke edindiğini vurgulayan Vahit Kocabıyık, ?Göreve geldiğimizde, üyelerimiz için Odamızı ikinci evleri durumuna dönüştürerek, esnaf ve sanatkârlarımla bütünleşeceğiz? diye konuştu.

1049 üyeye sahip bulunan Erdek Esnaf ve Sanatkârlar Odası´nın 21 Şubat 2018´de yapılacak genel kurulunda 1049 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Kocabıyık iddialı konuştu
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli