Kocabıyık’tan ilginç mesaj

Kocabıyık’tan ilginç mesaj

Büyükşehir’den Bandırma projeleri toplantısına çağrıda bulundu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma’da gerçekleştirmek istediği projeleri basın toplantısıyla tanıtacak. 23 Ağustos 2022 Salı günü, Santral Kültür Merkezi’nde, saat 14.00’te gerçekleştirilecek toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın katılıp katılmayacağı konusunda bir açıklama yapılmadı. Ancak toplantıda, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz’ın başdanışmanı M. Cemal Öztaylan’ın hazır bulunacağı açıklandı.

KOCABIYIK’IN AÇIKLAMASI

Öte yandan, Türkiye Muhtarlar Derneği Bandırma Şube Başkanı Hüseyin Kocabıyık’ın, muhtarlara konuyla ilgili olarak, sanki AKP’nin sorumlu bir yöneticisiymiş gibi şu toplantıya çağrı mesajını gönderdiği dikkati çekti:

“Değerli muhtarlar,

23 Ağustos Salı (Yarın) saat 14.00’te, Santral Kültür Merkezi’nde, Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanımız Cemal Öztaylan’ın da katılımı ile yapacağımız Büyükşehrimizin Bandırma’daki projeleri konulu toplantımıza tüm muhtar arkadaşlarımız davetlidir.”

Kocabıyık’ın, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ile ilişkilerini çok sıcak tutmaya çalışırken, bir yandan da Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne çok yakın olduğunu gösteren paylaşımlarda bulunması eleştirilirken, “Hüseyin Bey, kendince çok akıllı bir politika uyguladığını sanıyor. Ancak bu çelişkili ve ikili oynama gözlerden kaçmıyor” deniliyor.

Kocabıyık’ın mesajındaki “Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanımız”, “Büyükşehrimiz” ifadeleri de ayrıca eleştiri konusu olurken, “Bandırma’ya bugüne kadar en küçük katkı sağlamayan Balıkesir’i BÜYÜKŞEHRİMİZ, Cemal Öztaylan’ı ise BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞDANIŞMANIMIZ” diye duyurmak Kocabıyık’a hiç de yakışmıyor” diye tepkiler yöneltiliyor.

Kocabıyık’ı eleştirenler, “Böyle ikili oynamak yakışık almıyor. Bandırma’da muhtarlık yapan ve bir muhtarlar derneği Bandırma şubesinin başında bulunan kişi, ağırlığını net bir şekilde Bandırma’dan yana ortaya koymalı. Bu ikili oyunları bırakmalı” diyorlar.



Anahtar Kelimeler: Kocabıyık’ ilginç mesaj
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı