Kocaçay`a düşen Çiftçi bulundu

Kocaçay`a düşen Çiftçi bulundu

Su altı arama kurtarma ekipleri, jandarma ve vatandaşların 6 gündür süren arama çalışmaları bu gün öğle saatlerinde sonuç verdi.




Su altı arama kurtarma ekipleri, jandarma ve vatandaşların 6 gündür süren arama çalışmaları bu gün öğle saatlerinde sonuç verdi.

Manyas`ın Kayaca Köyünde geçtiğimiz Pazartesi günü 10 VT 119 plakalı traktörü ile birlikte Kocaçay ırmağına düşen çiftçi Selahattin Sezer düşmüş olduğu kocaçay dan çıkarıldı.

Selahattin Sezer`in cansız bedeni, Bu sabah çalışmalarına kaldıkları yerden devam eden Arama - Kurtarma ekipleri,suyun seviyesinin düşmesi ile birlikte suyun bulanık olmasına rağmen  olay yerinin 200 metre ilerisinde  suyun altında bir kavak ağacına takılmış vaziyette kıyıya yaklaşık olarak    4 -5 metre mesafede buldular. Arama kurtarma ekipleri Selahhattin Sezer`i bulunduğu noktadan alarak kıyıya taşıdılar.Olay hakkında adli makamlarca açılan soruşturmanın ise devam ettiği bildirildi.

Manyas`a bağlı Çataltepe Köyünde ikamet eden Selahattin Sezer (49) Kayaca Köyünde bulunan buğday tarlasına tarım ilacı atmak için traktörünün arkasına takılı olan ilaç püskürtme aparatına su doldurmak için Kocaçay`a düşmüştü ve bir haftadır  devam eden kurtarma çalışmalarında bir sonuç alınamamıştı.



Kemal Yılmaz
6.05.2012 01:11:34
vah benim ülkem vahhh, Ne bulunması cesedin suda kalma miladı doldu,Cesedi dışarı verdi. Bunlar kim ceset bulmak kim...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli