Kocaman, Shalke 04-Galatasaray maçındaydı

Kocaman, Shalke 04-Galatasaray maçındaydı

Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman: Alman seyircilerle iç içe centilmence bir maç izlemenin keyfini yaşadık”




Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman:

Alman seyircilerle iç içe centilmence bir maç izlemenin keyfini yaşadık”



Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kocaman, Almanya'da, Şampiyonlar Ligi'ne dahil olarak oynanıp, Galatasaray'ın 3-2 kazanarak çeyrek finale yükseldiği Shalke 04-Galatasaray maçını statta izledi. Maçı izlediğini öğrenerek, düşüncelerini aldığımız, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Üyesi ve kulüp delegesi Osman Kocaman, şu bilgiyi verdi:

Karşılaşmaya, Galatasaraylı yöneticiler ve sarı-kırmızılı kafileyle birlikte gittik. Maçı da, statta Alman seyircilerle iç içe izlerken, iki takım seyircisi arasında centilmenlik dışı hiçbir olay yaşanmamasının memnuniyet ve keyfini duydum. Almanlar, kendi takımlarını, biz de kendi takımımız Galatasaray'ı coşkuyla destekledik. Tabii, Galatasaray'ımızın müthiş bir mücadele sonucunda 90 dakikadan 3-2 üstünlükle ayrılarak, yeni bir destan yazıp, çeyrek final vizesi almasının verdiği mutluluk ve gururu sözcüklerle anlatmama olanak yok. Maçtan sonra da bu mutluluğumuzu sarı-kırmızılı yöneticiler ve futbolcularla birlikte yaşayarak, zaferi kutladık.”

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman, Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde, bundan sonraki maçlarında da başarılı sonuçlar alacağına inandığını sözlerine ekledi.






Hasan Tezbasan
15.03.2013 10:09:22
Sn:Osman Kocaman sizi BANDIRMASPORUMUZUN başında görmek istiyoruz lütfen bilgi birikiminizi ve mesainizi Futboluda seven birisiniz Bandırmalıların sevdiği kendisini yetiştirmiş Ender insan lütfen çağrıma kulak verin Bandırmaspor sizin gibi birisinin başkanlığında süper lige ulaşır.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli