Kocaman ve Hunca aynı listede

Kocaman ve Hunca aynı listede

Galatasaray'ı kongre heyecanı sardı, 4 başkan adayından Eşref Hamamcıoğlu'nun listesinde Osman Kocaman ile Tuncer Hunca var

Galatasaray Kulübü, önümüzdeki günlerde yapılması gereken olağan genel kurulu ile ilgili olarak liste çalışmaları sürüyor.

Olağan genel kurulda yönetim kurulu için şu anda dört liste bulunuyor. Bu listelerin başkan adayları olan Burak Elmas, Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu ve Işın Çelebi’nin hazırlıklarını sürdürdükleri gözleniyor.

KOCAMAN, HAMAMCIOĞLU’NUN LİSTESİNDE

Bandırmalı işadamlarından, Kocaman Balıkçılık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi Osman Kocaman da, başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu’nun yönetim kurulu listesinde yer alıyor.

TUNCER HUNCA DA AYNI LİSTEDE

Eşref Hamamcıoğlu’nun listesinde ayrıca Manyaslı Tuncer Hunca da yer alıyor. 1925 yılında, Manyas’ın Haydar köyünde doğup, Galatasaray Lisesi’ni bitiren, sarı-kırmızılı takımın yönetim kurullarında görev yapan rahmetli Adnan Hunca’nın oğlu olan Tuncer Hunca da, Galatasaray Lisesi’nden mezun oldu.

GENEL KURUL SÜRECİ

Bilindiği gibi, Galatasaray Kulübü’nün, 22-29 Mayıs 2021 tarihlerinde yapılması gereken seçimli olağan genel kurul toplantısı, Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim kurulu tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti. Cengiz, seçimde aday olmayacağını açıklamıştı.

Seçim yapıldığı takdirde şu anda başkanlık yarışının Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu ve Işın Çelebi arasında geçmesi bekleniyor. Burak Elmas’ın ise şansının düşük olduğu belirtiliyor.

Ancak genel kurula kadar dengelerin değişebileceğine işaret ediliyor.

 



Anahtar Kelimeler: Kocaman Hunca listede
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı