Kocası tarafından kesilerek öldürülen Figen Koçer`in ardında kalan trajik dram ``Devlet dirisini koruyamadı, Ölüsünü mü koruyor.``

Kocası tarafından kesilerek öldürülen Figen Koçer`in ardında kalan trajik dram
``Devlet dirisini koruyamadı, Ölüsünü mü koruyor.``

Figen Koçer önceki gece akşam saatlerinde annesi ile evine gelirken 35 sokak 46 numaranın önünde sabıkalı  kocası M.Sadık Köçer(32) tarafından hunharca bıçaklanarak öldürülmüştü.
Otopsi incelemesi ardından defin izni verilen talihsiz kadının bugünkü cenazesinde hüzün,gözyaşı ve öfke vardı.
Dar çevresinde üç beş arkadaşının katıldığı Hacı Yusuf Cami indeki cenaze namazı ardından arkadaşları Sisteme sitem ederek bir kız çocuğu annesi, Genç kadın Figen`in devlet korumasında öldürüldüğü, Dün dirisini koruyamayanların bugün ölüsünü korumak kaygısında olduğu belirtildi.

Mahalle muhtarı İsmail SOY` da olayın ikinci perdesinde cani eşin hala yakalanamamış olmasını güvenlik zafiyeti olarak değerlendirerek ``Bu sabah 39 sokak 6 numaradaki merhumun evine taziye için gittim.``
``Kapıyı açtım girdim, Hiçbir koruma,Hiçbir güvenlik önlemi yoktu, Ya bu cani yarım bıraktığını sandığı cinayet serisine devam etse ne olacak?`` dedi.
Eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen bir kız çocuğu annesi Figen Koçer`in yaşamını kaybetmesi ile ortaya yeni bir dram çıktı.
Babası geçmişte vefat eden Figen`in Katili olan eşi M.Sadık Köçer`in kendisini kaçırarak evlenmeye zorladığı ancak bir süre sonra eşi M.Sadık Köçer`in hapse girmesi ardından beraberinde kızı Elif ile birlikte Hacı Yusuf mahallesi 39 Sokak numara 6/2 deki zemin dairede annesi Füsun ile yaşamaya başladığı öğrenildi.
Çevresinde sevilen Figen`in ailesi ve kızının yaşamını temin etmek için çalıştığı Merko Gıda sanayii servis saatlerinde kendisini annesinin götürüp getirmesini istemesi, Başına gelebilecek olayların habercisi olarak yorumlandı.
Arkadaşları Figen`in Boşanma davası açtığı için kendisini öldürmekle tahdit eden eşini savcılığa bildirerek yaşadığı ev çevresinden uzaklaştırma kararı çıkarttığı öğrenildi.
Nerede ise tüm komşularının sokakta hoyratça gezip ``Onu keseceğim`` dediğini duydukları  M.Sadık Köçer sonunda psikopat düşlerini hayata geçirdi ve Akşam alaca karanlığında Hacı Yusuf Camii önünde servisten inip kendisini bekleyen annesi Füsun ile birlikte evlerine dönmekte iken karşılarına çıkan eşi M.Sadık Köçer`in sadist duygularını tatbik edeceğini anlayıp ``Kıyma bana, Yavrumuza acı, Onu öksüz bırakma`` diyen yalvarışlarına aldırış etmeden elindeki kelebek bıçağı ile çirkin emellerini gerçekleştirdi.
feryatları duyan vatandaşların taş ve sopalarla kovaladıkları sadist eş M.Sadık Köçer polisin takibi sonrası Kurtuluş parkı eski mezarlık içinde kıstırılmasına rağmen polis ekiplerinin elinden kurtulduğu öğrenildi.
POLİS İHBAR BEKLİYOR
Eşi ve Çocuğunun annesi Figen Koçer`i hunharca bıçaklayarak öldüren eski sabıkalı Psikopat cani M.Sadık Köçer aranmasına devam ediliyor.
Polis yaptığı açıklama ile cani M.Sadık Köçer`in fotoğrafını basına dağıtarak vatandaşlardan da ihbar bekledikleri belirtildi.
Cani Katil M.Sadık Köçer`i tanıyan ve görenlerin 155 polis imdat`a ihbar etmeleri istendi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli