KOF başladı

KOF başladı

Futbol federasyonunun desteklediği Kulüp Okul futbol projesi KOF başladı.






Futbol federasyonunun desteklediği Kulüp Okul futbol projesi KOF başladı.

Bandırma`da organizasyonu Bandırmaspor alt yapısına verilen Kulüp, Okul Futbol projesi KOF 4 okulun katılımı ile bugün başladı.

Bandırmaspor altyapı Teknik Direktörü Faruk Ahlatlı`nın başkanlığında sürdürülen projeye ilk etapta ilk okul öğrencileri katıldı.

Katılımcı okulların spor öğretmenlerininde hazır bulunduğu program başlangıcında konuşan Teknik Direktör Faruk Ahlatlı Bandırmaspor`un profosyonel bir kulüp olarak bölgedeki tüm kulüplerin hamisi olduğunu, gerçekleştirilen KOF ortak projesi ile futbol dünyasına kazandırılacak gençlerin Bandırma ve çevresindeki tüm kulüplerde futbol oynayabileceğini söyledi.

Ahlatlı temelde tüm kulüplerin Bandırmaspor`un ortak altyapısı konumunda olduğunu bu noktada yetişen bir oyuncunun gelecekte Bandırmaspor formasını giymesi noktasında özen aşıladıklarını kaydetti.

Geçmişte Bandırmaspor`da en az 6 Bandırmalı futbolcunun kadroda yer aldığını bununda maddi yönü kadar başarı yönü ilede Bordo beyazlı camiaya katkısı olduğunu söyledi.

14 Haziran`a kadar devam edecek KOF projesi kapsamında okulların spor öğretmenleri ve Bandırmaspor`un altyapı sporcularından yararlanılacağını kaydeden Ahlatlı çalışmalarda kullanılacak malzeme lerin federasyon tarafından karşılandığını söyledi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı