KOMBİNE DESTEĞE KOMBİNE BİLET

KOMBİNE DESTEĞE KOMBİNE BİLET

Bandırma Spor`un yapılanma sürecinin tamamlanmasının ardından yeni yönetimin çalışmaları hızla devam ediyor. 2011 ? 2012 sezonunun ilk kombine biletlerini Belediye başkanı Sedat Pekel ve Başkan Yardımcıları Ozan Onur ile Dursun Mirza`ya sunmak üzere belediyeye gelen Bandırma spor yöneticileri, Başkan Pekel`i makamında ziyaret ettiler.

Kombine biletlerin satışa sunulmasını basın toplantısıyla duyurduktan sonra ilk kombine bileti kulüplerine sağladığı sonsuz desteğin bir simgesi olarak Belediye Başkanı Sedat Pekel`e takdim eden Bandırma Spor Yönetim kurulu Üyeleri Ünsal Yamaner ve Erol Rüzgar, Pekel`e verdikleri biletin, takımlarına uğur getireceğini belirttiler.

 

İlk kombine bileti almanın sevincini yaşan Başkan Pekel, "Onurumuz, gururumuz, gözbebeğimiz Bandırma Sporumuzun 2010-2011 sezonunda gösterdiği üstün başarıların ardından önümüzdeki sezonda da bu başarısını Bank-Asya ligine yükselerek taçlandıracağını umut ediyorum. Bandırma Sporun başarısı, hem kentimizin tanıtımı, hem de büyük spor kulüplerinin alt yapısına futbolcu yetiştirme anlamında çok önemli bir avantaj. Bu anlamda Kulübümüzün her türlü ihtiyacı için yerel yönetim olarak her zaman ter türlü desteği sağladığımızı ve bundan sonra da elimizden gelen yardımı göstereceğimizi belirtiyorum.

 

Takımımızın motivasyonunun sağlanması konusunda Bandırma Spor taraftarının desteği çok önemli. Kulübün finansmanının sağlanması konusunda da satılan biletlerin katkısı oldukça büyük. Bandırmaspora gönül vermiş tüm taraftarlara, kombine biletleri ve maç günlerinde satılan biletleri satın alarak Bandırmaspora destek olmaları konusunda çağırıda bulunuyorum." Dedi.

 

Bandırma Spor olarak centilmenliğimizin ön plana çıktığı bir sezon geçirmeyi umut eden Pekel, yeni yönetime başarılar diledi.

 

 

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli