Kongre takvimine KORONA engeli

Kongre takvimine KORONA engeli

Erdek fenerbahçeliler Derneği 29 Mart'ta yapılacak genel kurulu ileri bir tarihe ertelendi.

Erdek Fenerbahçeliler Derneği 22-29 Mart tarihinde yapılması öngörülen olagan genel kurul KORONAVİRÜSÜ engeline takıldı.

Ulusal sağlık kurulu kararları nedeni ile umuma açık yerlerin yanı sıra toplu olarak biryerde bulunmanın ikinci emre kadar yasaklanması üzerine 22-29 Mart tarihlerinden yapılması öngörülen Erdek Fenerbahçaliler derneği genel kurulu da, bu zorunluluk kapsamında iptal edildi.

Erdek Fenerbahçeliler derneği Başkanı Necati Gezgin 29 Mart'ta aldıkları konğre kararının olağan üstü durum nedeni ile geçerliliği kalmadığını, bu durumda zorunlu yasakların kalkması ardından yeni bir kongre takvimi ile genel kurula gitmeyi düşündüklerini açıkladı.

Gezgin, Herşeyin hayırlı olması dileği ile Genel kurullarını en kötü şartla Nisan-Mayıs aylarında yapılasının muhtemel olduğunu vurgulayarak, "Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz, sivil toplum kuruluşları olarak bu durumda alınan kararlara uymak, kollu kuvvetlere yardımcı olmak durumundayız. İnşallah bu kötü günler çabuk geçer bizde yeni sezon için projelerimizi hayata geçirme fırsatı buluruz." dedi.

Gezgin, Erdek fenerbahçeliler olarak kurumsal yapıyı hayata geçirecek lokalleşme noktasında AYIŞIĞI Cafe ile prensip anlaşmasında bulunduklarını, yayıncı kuruluşlar ile yapılacak anlaşma doğrultusunda önümüzdeki süreçte sarı lacivertli renkleri taraftarları olarak AYIŞIĞI CAFE'nin buluşma noktası olarak belirlendiğini söyledi.



Anahtar Kelimeler: Kongre takvimine KORONA engeli
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli