Konserler Ertelendi

Konserler Ertelendi

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Ulusal Oya ve Çeyiz Fuarı kapsamında düzenlenmesi planlanan halk konserlerinin ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Gönen`in kurtuluşu ile birlikte gerçekleşen halk konserlerinin Mısır’da yaşanan katliamlardan dolayı bu yıl ileri bir tarihe ertelendiğini söyleyen Başkan Yakar, “İnsanlık dışı müdahalelerle çocuk yaşlı demeden öldürülen Müslümanların uğradığı bu zulme tepkimizi göstermek için böyle bir karar aldık. Yaşananlar sıradan bir fikir çatışması sonucu çıkan olay gibi değerlendirilmemeli. Bilakis, dayatmacıların planlı bir şekilde Müslümanları hedef alan katliamları söz konusu. Bizler de bu durum karşısında tepkimizi göstererek Ulusal Oya ve Çeyiz Fuarı’mızın halk konserleri bölümünü ileri bir tarihe erteledik. Mısır’da Suriye’de, Arakan’da Müslümanlar katlediliyor. Komşumuz açken tok yatamayan bizler bu durum karşısında derinden üzüntü duyuyoruz. Umuyorum ve inanıyorum ki Gönenli hemşerilerim bu durumu anlayışla karşılayacaklardır” dedi.

Başkan Yakar gençlere seslendi

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, konserlerin ertelenmesi en çok gençleri üzeceğini de belirterek, “Gençlerimiz bu tür etkinliklerle hayranı oldukları sanatçıları yakından görme ve dinleme fırsatı buluyorlar. Ertelemenin gençlerimizi üzeceğini düşünüyorum ama günümüzün gençlerine daha temiz bir dünya ve daha iyi bir gelecek bırakmak adına böyle karar aldık. Gençlerimizin bunu bilmesini istiyorum” dedi.

5 Eylül’de Çarşı Camiinde mevlit okutulacak

Kurtuluş kutlamaları içinde yer alan mevlit 5 Eylül Cuma günü Çarşı Camiinde okutulacak. Başkan Yakar, okunacak mevlidin tüm şehitlerimizin ruhlarına atfen okutulacağını söyledi ve mevlit programına herkesi davet etti.  

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı