Konutlar hızla tamamlanıyor.

Konutlar hızla tamamlanıyor.

Edincik 2.Etap Toki konutları kısa zamanda önemli yapılanma sağladı.






Osmanlı kenti Edincik`in kasaba kimliğini bir üst noktaya taşıyıp ilçe olabilmesine olanak sağlayacak yapısal değişim sürüyor.

Bugüne dek ilk kez bir beldede 2.etap konutlara başlayan Toki kısa zamanda önemli yol kat etti.
Toki  13 blok 412 konuttan oluşan 1. etep Edincik konutlarını 3 yıl gibi kısa zamanda tamamlayıp, 2006 yılında başladığı  Işıkpınarı konutlarını 2009 da sahiplerine teslim etmişti.

Yerel yönetimin beldeyi Bandırma`nın banyölüsü yapma noktasında sürdürdüğü çaba  ilk kez bir belde de 2.etap Toki nonutlarının planlamasına neden oldu.

Toplam 12 blok 80  adet 112.m2, 236 adet 85 m2 olmak üzere 316 yeni konut`un inşaat çalışması hızla sürüyor.
2.blok`un karkas yapısı tamamlanan 2.etap Edincik toki konutlarında bir taraftan da temel ve zemin çalışmaları yoğun şekilde sürüyor.

Edincik Belediye başkanı Mehmet Yağcı göreve geldikleri günden itibaren sürdürdükleri konut ve nüfus artışı programlarının hızla devam ettiğini Edincik`in yakın bir tarihte ilçe şartlarını kazanmış ender yerleşim alanlarından birisi olacağını söyledi.

Başkan Yağcı 2.etap Toki konutları devam ederken, Sivas`ta meydana gelen sel felaketi sonrası kapısı dairesi olarak projelendirilen zemin katların sığınak ve depo ya dönültürülmesi ile  meydana çıkan konut eksikliğinin mevcur 12 bolk`a yeni bir blok daha ilave edilerek, Kaybedilen zemin katları bu blokla telafi edileceğini,  çıkacak fazla konutlarında yeniden satışa çıkartılmasını düşündüklerini söyledi.

Başkan Yağcı projedeki bu artış ile takriben 30-40 daire daha çıkacağını, kendilerine gelen taleplerin ise bu rakamın iki katı olduğuna işaret etti.



Eşsiz manzarası, harika havası ile Edincik yeni konut bölgeleri içinde tercih merkezi oldu.
Edincik başta Bandırma olmak üzere, Susurluk, Gönen, Bursa ve İstanbul`dan da ikamet noktasında talep almaya başladı.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı