Koordinasyon toplantısı

Koordinasyon toplantısı

Gönen Kaymakamı ilçe daire müdürleri ve esnaf odaları bir araya getirdiği yemekte "İstikrar bozulmasın" dedi.

Gönen Kaymakam'ı Hüseyin Parlak Daire Amirleri, Oda Başkanları, Esnaf ve Muhtarlar ile Yıldız Otel Toplantı Salonunda Koordinasyon Toplantısı yaptı.

Kaymakam Hüseyin Parlak bu toplantının siyaset ve resmi bir şeyi yok yapılacak yardımları sizlerle paylaşmak istedim. Gönen'in 89 köyü 11 mahallesi vardı. Balıkesir Büyük Şehir olunca mahalleler 101 oldu. Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak mahallelerde bakıma muhtaç yaşlı, hasta kimsesiz olan vatandaşlarımıza yardım etmek için çalışıyoruz. Sizlerden de fikir alıp hareket etmek istiyoruz.

Mahallelerde gittiğimiz bakıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızı alıp banyosunu yaptırıp giydirip pansiyonlarda ağırladık fakat gördük ki onlar hep kendi evlerini istiyor. Bazılarının evlerinin bakımını da yaptırdık sıcak bir yuvaya kavuştular. Onları tek isteği ekmek getiren yemek yapan, sobayı yakan odun atan yardım edecek kişiler arıyor. Toplantıda söz alan oda başkanları bizler her tür yardımı yapmaya hazırız bugün onlara yarın bizlere onun için yapacağımız yardımlar geleceğe örnek olur. Kaymakam Parlak sizlere yapacağınız yardımlar için teşekkür ederim.



Anahtar Kelimeler: Koordinasyon toplantısı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı