Köpek Parçaladı

Köpek Parçaladı

Bandırma'da 4 yaşındaki çocuğu sokak köpeği saldırısından zor kurtardılar.

Bandırma 17 Eylül mahallesi 818 sokak ta bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda  sokak köpekleri  Ömer Gürer (4) isimli erkek çocuğuna saldırdı.

Çocuğun faryatları üzerine sokağa fırlayan amcası Gürhan Gürer’de olayın şaşkınlığı içinde bulduğu sopa ile köpek saldırısını savmaya çalışması, saldırının kendine yönelmesine neden oldu.

Daha sonra çevreden koşan vatandaşların müdahalesi ile sokak köpekleri kaçarken, saldrıda yarananan Ömer Gürer 4 kaldırıldığı Bandırma Devlet hastanesinde ameliyata alındı.

Doktorlar küçük Ömer’in yüz bölgesinde meydana gelen parçalanmanın esteteik ameliyatı ile eski durumuna kavuşturulkacağı kaydetti.

Köpek saldırısına uğrayarak yaralanan küçük Ömer’in amcası Gürhan Gürer, korktuklarının başlarına geldiğini, yetişmemiş olması halinde sokak köpeklerinin yegenini parçalama olasılığının yüksek olduğunu söyledi.



TURAY
7.07.2014 08:01:18
mirza,artık zamanı gelmedi mi? sokaklar sahipsiz itlerle dolu defalarca belediyeye şikayette bulundum ilgilenen olmadı! bak bir gün birilerini öldürecek o zaman ilk mahkemeye veren ben olacağım.. neden toplamıyorsunuz şu köpekleri bir kaç hayvansever yüzünden mi benden çok hayvansever olmaz

demokrat
7.07.2014 09:08:37
Sayın Başkan bir yere yazın;köpeklerin başıboşluğu ,ileride tüm seçim sonuçlarını etkileyecek.Artık şu sorunu kesin bir şeklide çözün.Tabii bunun yanında artık Bandırma hem köpek hem de seyyar satıcı işgalinde.Bilmem size bunca meclis üyesi,bunca danışman bunları iletiyor mu?Yoksa bandırma güllük gülistanlık ta biz mi yanlış şeyler söylüyoruz.Yazık.

  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı