Kore heyeti Borsayı ziyaret etti.

Kore heyeti Borsayı ziyaret etti.

Güney Kore’den gelen iş heyeti, Borsayı ziyaret ederek, bölgemizdeki tarım ve hayvancılık çalışmaları hakkında bilgi edindiler.

Kore Cumhuriyeti Yerel İdare Birliği Türkiye Temsilcisi Yongdurk Park, Human Controls, Co.Ltd.Ceosu Kim Geon Woo ve Vision Kültür Turizm Araştırma Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi Direktörü Kwanghae Cho, Borsamıza geldiler.

Borsa BaşkanıHalit Sezgin, Başkan Yardımcısı Muzaffer Zengin, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Turan, Can Ata Tan ve Genel Sekreter Ertunç İşbay’la bir araya gelen Kore heyeti, yem hammaddeleri konusunda bilgi alışverişinde bulundular. Başkan Halit Sezgin, heyete Borsanın çalışmaları, Bandırma ve bölge ekonomisi ile hayvancılık uygulamaları hakkında bilgiler verdi.

ŞEHİT MEHMET GÜNENÇ’e İLGİ

Kore heyeti, 1951 yılında, Kore Savaşı’nda şehit düşen Bandırmalı kahraman subayımız Topçu Üsteğmen Şehit Mehmet Günenç’in, Borsamızın elektronik satış salonunda sergilenen fotoğrafları ve Güney Kore devleti tarafından verilen kahramanlık nişanına büyük ilgi gösterdiler. Heyet, Günenç hakkında bilgi de edindiler.



Anahtar Kelimeler: heyeti Borsayı ziyaret .
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli