Körfez markası tescillendi

Körfez markası tescillendi

2013 SBS sonuçlarına göre, Gönen'de ilk 10 öğrencinin 8 tanesi Körfez Dershanesi öğrencisi oldu.

2013 SBS sonuçları açıklandı ve Gönen’ de dereceye giren öğrenciler belli oldu. Gönen’de ilk 10 öğrencinin 8 tanesi Körfez Deshanesi öğrencisi. Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Körfez Dershanesi SBS şubesi müdürü Tuncay TOPAL: “ Öğrencilerimizden Salih Bedirhan EKER Gönen 1. si, Şafak KARA Gönen 2.si, Erkut BAHADIR Gönen 3.sü, İbrahim Can ŞEKERCİ Gönen 4.sü, İrem Su SAÇI Gönen 5.si, Kemal Berke AK Gönen 6.sı, Nebiye Betül ÇETİN Gönen 9.su, Ahmet Talha ÖZCAN Gönen 10.su olmuştur. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz başarılarımıza bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizi tebrik ediyor bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılarını devam ettirmelerini temenni ediyorum. Başarılarımız bireysel başarıyla sınırlı kalmadı. Aynı zamanda OYP puanına göre 400 puanın üzerinde 68 öğrencimiz var. SBS tarihinin en zor sınavında bu başarıları elde eden öğrencilerimiz her türlü övgüyü hak ediyorlar. Ailelerine ve okul öğretmenlerine teşekkürü bir borç bilirim Basın toplantısında dereceye giren öğrencilerimizin bazılarının görüşüne de başvurduk.” dedi

Şafak KARA:” Yorucu bir süreçti. Yeterli düzeyde motive olduk ve başardık. Başarımda dershane temposunun, rehber öğretmenimin ve yayın kalitesinin büyük bir katkısı olduğu bir gerçek. Beni hep destekleyen aileme ve Sarıköy’ deki öğretmenlerime de teşekkür ediyorum.

Erkut BAHADIR:” Ben aynı zamanda Özel Mahmut Bayram Orta Okulu öğrencisiyim. Okul ile dershane programlarının paralel olması bence bu başarının altındaki en büyük etken. Her şey çok programlıydı. Türkiye derecesine şartlandık fakat sınavın niteliğinden dolayı nasip olmadı.

İrem Su SAÇI:” Ben arkadaşlarıma katılmakla birlikte başka bir şeye vurgu yapmak istiyorum. Doküman kalitesi ve akıllı tahta eğitimi bence dershanemizin en büyük farkıydı. Denemelerde çözdüğümüz bazı soruların neredeyse aynısıyla karşılaştık. Emeği geçen herkese ve tabiî ki aileme, okul öğretmenlerime teşekkür ediyorum.”

Bu açıklamalardan sonra sırasıyla söz alan İbrahim Can ŞEKERCİ, Kemal Berke AK, Nebiye Betül ÇETİN ve Ahmet Talha ÖZCAN da yerleşecekleri okulların heyecanını yaşadıklarını beyan ettiler.



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false