Körfez`de sular ısındı.

Körfez`de sular ısındı.

AKP İl genel meclisi üyesi Emin Ersoy Havran ilçe başkanlığına sürpriz aday.





________________________________________/ Hasan AKAR - HAVRAN


Bir biri ardına gerçekleşen AKP ilçe konğrelerinde altarnetif aday yönünde kısır bir süreç yaşanırken, Genel`de mevcut adaylarla gidilen konğrelerde siyasi heyecandan yoksun sönük bir atmosferde, Bölge vekillerinin icraatlerini atlatması ile noktalanıyor.

Bu manatonluğa ilk bayrak açanlardan birisi Havran İlgenel meclisi üyesi Emin Ersoy bu akşam Büyükdere Belde teşkilatını ziyaret ederek sürpriz adaylığı konusunda destek arayacak.

Ersoy`a yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Havran ve Bölgesindeki bürokratik çevrede prestiji yüksek olan Emin Ersoy`un adaylığını açıklaması halinde seçilmesi kesim gözü ile bakılıyor.

Parti içi diyaloğlarınında prim yaptığı Emin Ersoy bu akşam Büyükdere belde teşkilatı ile yapacağı istişare sonrası sürpriz adaylık konusunda kesin kararı verecek olması, siyasi kural gereği teşkilatın adamı olması yönündeki farklılığından kaynaklanıyor.

Ersoy bu konuda aday olmaktan çok aday gösterilmesinden kaynaklanan ısrarlar karşısında böyle bir düşünce içersine girdiği, Ancak siyasi temayül gereği yinede teşkilatın teveccühü olmadan adaylığının sözkonusu olmuyacağını ifade ettiği öğrenildi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli