Körfezspor´un ayak sesleri

Körfezspor´un ayak sesleri

Bandırma´nın yeni takımı işe altyapıdan başladı

Bandırma´da bir biri ardına kapanan amatör takımların aksine geleceğe umutla bakan yeni takımların son halkası Bandırma Körfezspor oldu. Körfezspor ligde altyapılar ile söz sahibi olmanın peşinde.

600 Evler Mahallesi Prenlik sokak numara 5 te faaliyet gösteren ?Selvispor tesisi? sahibi eski Bandırmaspor futbolcularından Murat Selvi´nin bünyesinde kurulan ve Başkanlığını eski futbolculardan, kaleci antrenörü İlker Savtekin´in üstlendiği Bandırma körfezspor 2019-2020 sezonunda U-11, U-12 ve U-13 te mücadele edecek.

/resimler/2019-8/28/1352256716627.jpg

Bandırma Körfezspor kulübü Başkanı İlker Savtekin Bandırma Manşet´e yaptığı açıklamada kentin sportif altyapısına pozatif enerji sağlamak amacı ile Aralık 2018 yılında kurulan takımlarının 50 si lisanslı olmak üzere yaz okullarına katılan sporcular ile birlikte toplam 110 sporcu ile sürdürdükleri çalışmaları teknik ekip anlamında Murat Selvi, Hasan Mısıroğlu, Ömer Çakar´a ve kaleci antrenörü olarak bizzat kendisinin yaptığını açıkladı.

Bandırma Körfezspor Başkanı İlker Savtekin, ?spor yaşayan kentlerin vazgeçilmez sosyal aktivitesi olmasına karşın Bandırma´da bir biri ardına kapanan kulüpler, kenti dışa bağımlı hale getirdi, son 10 yıla baktığımızda Bordo beyazlı formayı giyen oyuncu nerede ise yok!... Bu konu yerel yönetim adınada büyük kayıp, spor alanları dışında arayış içinde olan gençlerimiz ne yazıkki kendilerini alkol ve uyuşturucu batağının içinden alamıyor, o nedenle spor´u sadece sağlıklı yaşamak adına spor olarak bakmak gerekmez, tüm imkansızlıklara rağmen amatör kulüp çatısı adı altında faaliyet gösteren takımlarımıza, onların yöneticilerine saygı duymak gerekir, böylesine ekonomik sorunların ön koşul olduğu bir süreçte, kendisi için değil, kent gençliği için taşın altına elini koyan insanlara saygı duymak gerekir.? Dedi.



Anahtar Kelimeler: Körfezspor ayak sesleri
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu