"Korkunun ecele faydası olmaz."

Muhtarlar derneği Başkanı Nur Hancıoğlu´nın adaylığını mahalle sakinleri belirleyecek.

İnsan odaklı sosyal projeleri ile adından söz ettiren Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı ve Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı Nur Demir Hancıoğlu, sadece Bandırma´da 100´ün üzerinde aday bulunan Muhtarlığı için güven oylamasına gidiyor.

/resimler/2018-12/31/1833374483705.jpg

Beş yıl önce Haydarçavuş Mahallesinin 35 yıllık Muhtarı Hayrettin Karacan´ın yerine Muhtar olan Nur Demir Hancıoğlu, 31 mart mahalli seçimlerinde hemcinslerinin aday olması adına proje müellifi olması dolayısı kadın adayları desteklemesi, erkek muhtar ve muhtar adaylarından tenkit ve eleştiri almasına neden olmuştu.

"Bize emanet edilen imkânlar ve makamlar, bir gün mutlaka elimizden alınacaktır. 
Buradaki esas mesele, onları teslim ettikten sonra elimizin temiz kalıp kalmadığıdır."

paylaşımı ile sisteme meydan okuyan Nur Demir Hancıoğlu, bu paylaşımıyla yetinmeyerek bugünkü açıklamasında düşüncesini ilan etti.

/resimler/2018-12/31/1843277307656.jpg

Haydarçavuş mahallesi Muhtarı ve Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı bugün yaptığı paylaşımında kendisi için güven oylamasına gideceğini ilan etti.

Sandıktan ve seçmeninden korkanın adaylık ve seçilmiş olmasının manası olmadığını savunan Hancıoğlu; "Aldığım duyumlar neticesinde bazı kişiler şahsıma karşı muhtar adayı çıkarma arayışına girmişler.  Aramalarına gerek yok, herkes aday olarak çıkabilir sonuçta bu demokratik bir seçim. Ancak aday ararken yanlı ve yanlış iftiralar atarak karşıma aday getirmeyin. Kimler aday olmak istiyorsa kendi iradeleri ile çıksın birilerinin uşağı olarak değil hür iradenizle rahatça çıkabilirsiniz ve ben bundan çok memnun olurum. Çünkü 5 yılın sonucunu görmem benim için sınavdır.

Yaptıklarımızın karnesini alabileceğim bir deneyim olacak. Ayrıca mahallelim isterse tekrar aday olacağım. Bu konudada muhtarlığa bir sandık koydum sandıktan çıkan memnuniyet sonucuna göre adaylığımı açıklayacağım veya açıklamayacağım.
 Tüm mahalle sakinlerimizi bu önseçime bekliyorum oyunuzu kullanmak için" dedi.



Anahtar Kelimeler: Korkunun ecele faydası olmaz
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli