Korona mağduru Esnaf'tan pratik çözüm

Korona mağduru Esnaf

Pandemi kapsamında ticaretten men edilen işyerlerini kapattı, Manavlığa başladı.

18 Mart'ta genel sağlığı tehdit ettiği gerekçesi ile alınan radikal karar doğrultusunda 2 işyeri kapatılan Bandırmalı küçük esnaf Yakup Kırçı, 40 yıllık alışkanlıklarını elinin tersi ile iterek çözümü Manavlık'ta buldu.

Bandırmalıların yakından tanıdığı eski kasaplardan 1 Okul caddesi "Kırcı Kasap, 1. okul caddesi Sivil "Emekliler lokali" ve Ordu caddesinde faaliyette bulunan "Canısın Bar" işletmecisi Yakup Kırcı yaşanan ekonomik olumsuzluğunu çözüme kavuşturmak noktasında Hacıyusuf Mahallesi 1. Okul Sokak numara 33 te bulunan Kasap Dükkanını, MAVAN'a dönüştürdü.

Covıd-19 olumsuzluğunun sonuçlanması ve pandemi sürecinin geçerliliğini yitirmesi gibi bir varsayımın bugün itibarı ile belirsizliğini uzun süre devam ettireceği düşüncesindeki Yakup Kırcı, umutla beklemek yerine açtığı "Manav e&ç" işyeri ile yepyini bir işte mola verdiği esnaflığa yeniden başladı.

Bandırmalıların yakından tanıdığı Yakup Kırcı, Oğlu Serdar Kırcı ile ortağı Alp Baydar adına düzenlenen yeni işyeri "MANAV e&ç" nin açılması kısa bir süre olmasına karşın müşteri hareketliliği, korona tedbirleri nedeni ile bozulan morallerinin düzelmesine neden olduğunu açıkladı.



Yıldırım DİNÇER
8.12.2020 12:07:35
Bandırmamızın eski ve sevilen insan ve esnaflarından Yakup Kırcı ve oğlu Serdar Kırcı nın sattıkları ürünlerde halkın sağlığına gereken önlemleri vererek temiz ve makul fiyatlarda satış yapacaklarına eminim. Zaman geçtikçe güvenilir olduklarını duyacağımızı düşünüyorum. Gıda işi şakaya gelmez. Bunu çok iyi bildiklerini ve uyguladıklarını daha önce yaptıkları restoran işinden şahidim. Herkese hayırlı olsun. Arkasında yılların tecrübesi KIRCI var.

Anahtar Kelimeler: Korona mağduru Esnaf' pratik çözüm
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli