Korozman, Köprülü kavşağına açılış töreni

Korozman, Köprülü kavşağına açılış töreni

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımı ile Korozman köprülü kavşağı resmen hizmete girdi.

Yapımı yılan hikayesine dönen,zaman zaman ödenek yetersizliği nedeni ile uzun bir süre Korozman kavşağında trafik'i olumsuz etkileyen Korozman köprülü kavşağıi, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Balıkesir'de yapılan toplu açılış paketinde açılışıyapılmasına rağmen, bugün de Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2022-2023 yılı Akademik açılış program için Bandırma'ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu günün 2. durağında Korozman Köprülü kavşağını resmen hizmete açtı.

Açılış öncesi Karayolları genel müdürü, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve bölge milletvekili Yavuz Subaşı  birer konuşma yaplar. Konuşmalarda özellikle Vali Şıldak, zorunluluk haline dikkat çekerek Erdek kavşağı ve Erdek çevre yolunun programa alınması noktasındaki hatırlatması, Bakan Karaismailoğlu tarafından dikkate alınmadı.

Bakan, yaptığı konuşmada Üniversite konuşmasının devamı şeklinde bazı yol projelerini anlattı. Bakan Karaismailoğlu kurdale kesimi ve Korozman köprülü kavşağı açılış töreni sonrası partilileri ile günün hatırasına objektiflere poz verdi.

Bakan karaismailoğlu, daha sonra günün 2. etabı programı için Balıkesir'e hareket etti.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı