Köşe 10, Köse ile buluştu.

Köşe 10,  Köse ile buluştu.

Gönen`de spora destek veren taraftar gurubu Köşe 10 CHP Belediye Başkan adayı hayati Köse`ye istek ve beklentilerini iletti.

Gönen`de siyaset arenası her geçen gün biraz daha ısınıyor.  Gönen`de spora destek veren taraftar topluluğu olarak bilinen Köşe 10, dün oynanan erteleme karşılaşması ardından CHP Belediye Başkan adayı Hayati Köse ile bir araya gelerek hem spor mücadelesinde başarı ve yükselme, hemde işsiz gençliğe iş istediler.

CHP Başkan adayı Hayati Köse, ``Arkamızda iktidar rüzgarı var diyerek 10 yıldır Gönen`i yönetenlerin rüzgarını dahi göremedik.`` dedi.

Gönen`de hizmet adına ne varsa kendi dönemlerinde yapıldığını, spor anlamında ise en az 3. lig`de mücadele edildiğine işaret ederek, o günlerde Gönen`de yetişen gençlerin Süper lig takımlarında top oynadığını söyledi.

Köse, Gönenspor`un başarısı için döneminde encümen kararı ile 5 bin lira para yardımı yaptığı için güdümlü müfettişler vasıtası ile kendisine zimmet çıkartıldığını vurgulayarak

``Başarıyı örtmek adına verilen çabalar her zaman sonuçsuz kaladı.`` dedi.

Köse, ``Güneş balçıkla sıvanmaz, üç hizmet saymaya kalksalar hepsi devlet yatırımı, 150 yataklı hastane Toki`ye arsa yaratmak için kapatılıp yerine şehir dışında insanlara uzak noktada 75 yataklı hastane yapılıyor, Adliye yapılıyor, bir tek hapishaneyi unuttular.`` dedi.

Köse, Başkanlık döneminde hazineden Belediye ye kazandırdığı alanlara bugün hastane ve halı saha yapıldığını, aynı şekilde geçmişte pazar yerinin de arsasını kendileri üreterek proje safhasında görevleri tamamlandığını kaydetti.

CHP Başkan adayı Köse, kendisinden iş isteyen gençler içinde Taştepe`de kurulan deri organizeyi hayata geçirerek, mevcut dericiler sitesinin bulunduğu bölgeye 5 tane otel projeleri bulunduğunu, tüm bunları hayata geçirmek için hizmet süreleri yetersiz kalırken, mevcut bunları devam ettirmek yerine deri sanayicilerinin başka kentlere kaçmasına neden olur Gönen deri organizenin atıl kalmasına neden olunduğunu, kentteki işsizliğin en büyük nedeni bu olurken, 10 yıllık görev sürelerinde de emekli olan Kaplıcalara çalışanlarının yerine Yenice`den işçi getirildiğini söyledi.

Köse, gençlik adına yaşama kattığı projelerin en önemli bölümünü ise yüksek okulların oluşturduğunu bugün okul yollarının kifayetsiz oluşuşu nedeni ile yürekli öğrenci kaybı yaşandığını söyledi.

CHP Belediye Başkan adayı Köse, bilgi, birikim ve tecrübeleri ile yere düşürülen hizmet bayrağını yeniden burçlara dikme noktasında gece gündüz çalışarak Dünya markası yaptıkları Gönen`i iş ve istihdamın yanı sıra ekonomik kaynakları yüksek, üretken bir kent haline getirerek sokaklarında işsiz insan bırakmayacaklarını vurguladı.

 



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli