Köse; ``Ne yaptınız bu millete?``

Köse; ``Ne yaptınız bu millete?``

Gönen CHP Belediye Başkan adayı Hayati Köse, Gittiği köylerde karşılaştığı yoğun ilgi karşısında şaşkınlık yaşıyor

Gönen CHP Belediye Başkan adayı Hayati Köse seçim dolayısı ile ziyaret ettiği köylerde gördüğü ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Köse, ``Ne yaptınız bu millete de, bu kadar kendinizden şikayet eder duruma getirdiniz`` diyerek kırsaldaki sıkıntıya tercuman oldu.

Köse, 30 yıllık siyasi geçmişinde her zaman kent merkezi kadar kırsalda da siyasi çalışmalarda bulunduklarını ancak ilk kez böylesine milletin büyük bir özlemle kendilerini kucakladığını söyledi.

CHP Belediye Başkan adayı Köse, kırsalda tamamlamak üzere oldukları ilk turda gördükleri yoğun ilgi karşısında gösterişten uzak daha mütevazı davranarak, az katılımlı, hal hatırı aşmayan küçük sohbetlerle mevzuya girip, genelde milletin ihtiyaç ve beklentilerini dinleyerek kendilerine seçimden sonra yol haritası belirlediklerine işaret ederek ``Hiç kimse vazgeçilmez değildir, Bu millet bizide o makamlara taşıdı, bize de muhalefet görevi verdi.``

``Saygı duyarız kimseyi suçlamak gibi ön yargımız olamaz, demek ki düşüncelerimizi iyi anlatamamışız, kusur ve kabahati kendimizde arıyoruz, bugün ziyaret sırası bizde, köylerini ziyaret ediyoruz, evlerine misafir oluyoruz, ama şu bir gerçek ki, hiçbir seçim döneminde bu kadar büyük ilgi ile karşılanmamıştık, bu insanlara hizmetin ötesinde gönül borcumuz oluyor, Allahın izni ile 1 Nisan`da köyden kente tüm Gönenli hemşehrilerimizi Belediye`ye çay içmeye bekliyorum.`` dedi.



kazım daglı
31.01.2014 15:29:05
1 NİSAN ŞİMDİDEN 6.000 OY FARKLA GÖNENİN HİZMET VE EŞİTLİK BEKLEDİĞİ BÜYÜK SİYASETÇİ HAYATİ KÖSEYE HAYIRLI OLSUN . ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.BAŞARILAR.

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı