KOSGEB Erdek´te 3. kursu açacak

KOSGEB Erdek´te 3. kursu açacak

Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´nün hâlen sürmekte olan toplam 94 kursuna 1874 kursiyer katılıyor.

Önümüzdeki günlerde açacakları yeni kurslar hakkında da bilgiler veren kurum müdürü Bekir Alkan, şunları söyledi:

?15-19 Ocak 2017 tarihleri arasında üçüncü KOSGEB kursunu açacağız. Daha önceki kurslarımız da ilgi görmüştü. Hatta bu kurslara katılıp belge almak için İstanbul´dan dahil başka kentlerden gelenler bile olmuştu. Dışarıdan gelenler, kendi kentlerinde, bu kursa katılmak için sıranın kendilerine gelmediğini belirterek, buraya geldiklerini söylemişlerdi.?

İLKYARDIM KURSU AÇILACAK

Toplumsal yaşamda ilkyardımın öneminin çok arttığına dikkat çeken Alkan, önümüzdeki günlerde, dört gün, 18 saat süreli ilkyardım kursunu da başlatacaklarını vurgularken, ?Çalışma saatleri dışında, saat 17.30´da başlayacak bu kursa başta öğretmenlerimiz olmak üzere halkımızı davet ediyoruz. Şu anda kursumuz için 17 başvurumuz var. Bu sayının artmasını bekliyoruz? dedi.

Yine önümüzdeki dönemde, Nerime Yüksel Ortaokulu binasında ?Zumba? kursunu başlatacaklarını, bu kursu, Bandırma´dan Meral Ergenç´in vereceğini vurgulayan Alkan, çok istemelerine karşın gerekli sayıda başvuru bulunmaması nedeniyle ?Turizm Rehberi? yetiştirme kursunu açamadıklarını, bu konudaki başvuruları beklediklerini sözlerine ekledi. Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: KOSGEB Erdek kursu açacak
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli