KOSGEB ten kaynak fırsatı

KOSGEB ten kaynak fırsatı

BANDIRMA TİCARET ODASI KOSGEB İŞBİRLİĞİ İLE SEKTÖREL BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

23 Ocak 2014 Perşembe günü Bandırma Ticaret Odası Eğitim Salonunda Oda KOSGEB Temsilciliği ve KOSGEB Balıkesir İl Müdürlüğünün işbirliğinde bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda KOSGEB Balıkesir İl Müdürü Hüsamettin Çay, Uzman Serkan Günay ve Oda KOSGEB Temsilcisi Hakkı Zakir İpek, Bantaş, Baş-Taş, İşbay Makine, Kayaoğlu Makine, Köymak, Paksan Makine, YSM, Yemtar firmalarının temsilcileri bir araya geldiler.

Hüsamettin Çay, firmaları KOSGEB’in Araştırma Geliştirme, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı, İşbirliği – Güçbirliği Destek Programı, Tematik Proje Destek Programı, Genel Destek Programı ve Gelişen İşletmelerin Piyasası KOBİ Destek Programı hakkında bilgilendirdi. Daha sonra firma temsilcileri, işletmeleri ile ilgili sorularını birebir olarak Hüsamettin Çaya aktarma imkânı buldular. Ayrıca Hakkı Zakir İpek katılımcılara 7-11 Nisan 2014 Hannover – Almanya Sanayi Fuarı ve bu fuar kapsamında yararlanabilecekleri KOSGEB fuar destekleri hakkında detaylı olarak açıklamalarda bulundu.

Oda KOSGEB Temsilciliğinin yakın iş kollarından oluşan işletmelerin temsilcilerine yönelik gerçekleştirdiği ve KOSGEB desteklemelerinin anlatıldığı bilgilendirme toplantıları 2014 yılı içerisinde bütün meslek gruplarını kapsayacak şekilde devam edecektir. Bu çalışmalarla beraber Bandırmadaki işletmelerin 500.000 TL kadar geri ödemeli ve geri ödemesiz KOSGEB tarafından verilen desteklerden yararlandırılmaları amaç edinmiştir.

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli