Koşmadılar, Uçtular

Koşmadılar, Uçtular

Erdek`in altın kızları Balıkesir`de yıldız kızlar kros İl Şampiyonu oldu.




Bugün Balıkesir`de yapılan Yıldız Kızlar kros yarışmalarında Erdek 18 Eylül Ortaokulu yıldız kız kros takımı il şampiyonu oldu.

Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi GÜLHAN yönetiminde İl kros Şampiyonası yarışmalarına katılan Erdek 18 Eylül Orta okulu yıldız kız kros takımı öğrencileri Rümeysa Öztürk, Buse Özel, Aleyna Çakmak, Yeşim Tanrıverdi ve Cansu Sarı tüm rakiplerini geçerek İl Şampiyonluğunu Erdek`e taşıdılar.

Okullar arası yıldız kızlar kros il şampiyonluğu müsabakalarına 2012/2013 Sezonu Balıkesir İl Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonluğu Finalleri'ne katılma hakkı kazanan rüzgar kızlara tebrik yağıyor.

20 Mart 2013`te Samsun, Mersin, Kütahya, Kocaeli, Erzurum ve Diyarbakır illerinden birisinde bölge-grup şampiyonluğu mücadelesi katılarak Balıkesir`i temsil edecek olan Erdek 18 Eylül yıldız kızlar kros takımı çalışmalarını bu şampiyonaya yönlendirdi.

Erdek 18 Eylül yıldız kızlar kros takımı 20 Mart 2013'teki bu şampiyona da ilk üçe girdiği takdirde, 30 Mart 2013 tarihinde Denizli de yapılacak Türkiye Şampiyonluğu Finalleri'ne katılıp, Türkiye derecesi yapmak için ter akıtacaklar.











Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı