Köy yollarındaki standart artacak

Köy yollarındaki standart artacak

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Talip Yıldız ve Ahmet Okbay, yapım çalışmaları tamamlanan Doğanpınar Köy yolunda bir dizi incelemelerde bulundu.




AK
Parti İl Genel Meclis Üyesi Talip Yıldız ve Ahmet Okbay, yapım çalışmaları tamamlanan Doğanpınar Köy yolunda bir dizi incelemelerde bulundu.
Geçen yıl köy yollarının bakım ve onarımları için köylere hizmet götürme birliği bütçesinden 400 bin TL ödenek tahsis edildiğini açıklayan Okbay, hedeflerinin ilçeye bağlı köy yollarındaki standartları yükseltmek olduğunu söyledi.

Yaptıkları çalışmalar sonrasında Doğanpınar Köy yolundaki standartların yükseldiğini dile getiren Okbay 5 metre olan yol genişliği 7 metreye çıktı. Yapım çalışmaları tamamlanan 5 km yola ayrıca 4 köprü yaptık. Yolun seviyesini ise 50 cm yükselttik.İki yıldan beri yapım çalışmaları devam eden yola bu yıl 500 bin TL ödenek tahsis edildi”dedi.

Ayrıca ilçeye bağlı köylerdeki yol bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Okbay, Yeniyenice, Akçapınar,Eski Ziraatlı, Yeni Ziraatlı, Dutliman, Sahil Yenice, Çomlu,Kirazlı, Doğa, Doğruca, Külefli, Çepni, Gölyaka, Orhaniye, Çarık, Bezirci, Beyköy,Şirinçavuş, Misakça ve Çinge köylerinin yollarının bakım ve onarımlarının tamamlandığını sözlerine ekledi.













Hakan
21.09.2012 22:37:35
Yukarı yapıcı köyüne giden yol kadar kötü yol ugandada, hakkari de yok.. birde erdekte alternatif turizm diyorsunuz kapıdağın yolları berbat buraya biran önce yol hizmeti bekliyoruz

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı