Köylerimizde Tiyatro Şöleni Başlıyor

Köylerimizde Tiyatro Şöleni Başlıyor

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat çalışmaları kapsamında yepyeni bir etkinlik köylerimizle buluşuyor. 16-20 Şubat tarihleri arasında köylerimizde çocuk tiyatrosu şöleni gerçekleşiyor.

30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Bandırma'nın Mahallesi konumuna gelen yeni mahallelerimizde Tiyatrosuz çocuk kalmasın” sloganıyla hareket eden Bandırma Belediyesi, düzenlenecek olan etkinlikle köylerimizde çocuklarımızı tiyatroyla buluşturuyor. 16-20 Şubat tarihleri arasında Balıkesir Sanat Merkezi tarafından sahnelenecek olan Dostluk Perisi Lili adlı çocuk oyunu; Erikli, Yeni Yenice, Sahil Yenice, Doğruca, Aksakal, Edincik, Çalışkanlar ve Bezirci köylerinde çocuklarımızla buluşacak.

Konuyla görüş belirten Belediye Başkanı Dursun Mirza, 16-20 Şubat tarihleri arasında yeni mahallelerimizde çocuklarımızla buluşturulacak olan tiyatro oyunuyla Bandırma Belediyesi tarafından güzel ve bir o kadar da önemli bir organizasyonu gerçekleşeceğini söyledi. Mirza: Bandırma Belediyesi olarak birçok alanda kentimize ve halkımıza hizmet veriyoruz. Bu kapsamda kültür ve sanat etkinliklerimiz bu hizmetlerimiz arasında önemli bir yer tutuyor. Bu ay içerisinde birçok söyleşi ve tiyatro etkinliğine ev sahipliği yapacağız. Ancak bunun dışında 16-20 Şubat tarihleri arasında yeni mahallelerimizde Tiyatrosuz çocuk kalmasın sloganıyla düzenleyeceğimiz gezici çocuk tiyatromuzun farklı ve bir o kadar da önemli bir etkinliğimiz olacağını düşünüyorum. Bu etkinliğimizde Balıkesir Sanat Merkezi tarafından Erikli, Yeni Yenice, Sahil Yenice, Doğruca, Aksakal, Edincik, Çalışkanlar ve Bezirci köylerimizde 5 gün boyunca Dostluk Perisi Lili adlı interaktif oyun çocuklarımızla buluşacak” dedi.



  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false