Koyunlar, hırsızlarını yakalattı.

Koyunlar, hırsızlarını yakalattı.

Çalınan koyunlar meleyince, hırsızlar yakayı ele verdi.

 

Havran da meydana gelen koyun hırsızlığını takip eden Jandarma ekipleri, koyun meleyince hırsızlar suç üstü yakaladı.

/resimler/2016-1/7/1526090566037.jpg
Olay, Havran´a bağlı bağlı Küçükdere Mahallesinde meydana geldi. Bayram Demir isimli hayvan sahibi akşam ağıla bıraktığı koyunların gece yarısı "Meeeee mmeeee" seslerini duyunca 156 jandarmaya bilgi verdi.

Ağıldan belli bir mesafe uzaklaştıktan sonra Sögütlü mevkiinde 39 adet koyunu kamyona yükleten H.A ve O.G Edremit ileçesinde çalıntı koyunları satarken yakalandılar.

Koyun hırsızı H.A ve O.G önceden anlaştıkları Edremit Bostancı Mahallesinde K.E Koyunları teslim ederken Balıkesir Jandarma  İstihbarat ve Havran Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphelilere suç üstü yaparak adalete teslim etti.

Havran lı koyun sahibi Bayram Demir, 39 adet koyununa kavuştuktan sonra Jandarma ekiplerine teşekkür ederken tüm mal varlığı olan 39 koyununa kavuşmanın sevinci ile koyunalrını tek tek öptü.

Koyun sahibi Bayram Demir, hırsızların koyunlarını çalarak ağıldan götürürken herzamankinin aksine değişik bir meleme işittiğini, bu şüphe üzerine ağılına  gidip baktığında koyunlarının çalınmış olduğunu, hayvanlarının bulunmasını ise erken ihbar ve jandarmanın son derece titiz iz sürmesi sonucu bulunduğunu söyledi.

Havran Jandarması koyun hırsızlığı zanlılarını sevk ettiği adliyede O.G Yargılanmanın adrından Burhaniye Ceza evine gönderilirken. H.K ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

/resimler/2016-1/7/1526596362152.jpg



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli