Kozalak hırsızlarını engellemek istemişti.

Kozalak hırsızlarını engellemek istemişti.

Evli ve 2 çocuk babası Ceyhun Çetin, kendisine tahsisli alanda Çamlık alanda Kozalak çalanlara engel olmak istedi, hayatından oldu.

Korkunç cinayet önceki gün Karacabey'in kırsal Okçular mahalelesinde meydana geldi. Evli ve 3-7 yaşlarında 2 çocuk babası Ceyhun Çetin (29) Okçular köy mücavir alanı içinde Orman işletme tarafından kendisine tahsis edilen Çamlık alanda, Çam Kozalaklarını çaldıklarını gören 5 kişiye engel olmak istemesi üzerine çıkan tartışmada, kesici aletlerle yaralanmak sureti ile hayatını kaybetti.

Olay, Çamlık alandaki tartışmaların çevreden duyulması üzerine meydana çıktı. Ceyhun Çetin ile tartışan kozalak hırsızları onu kesici aletle yaralayarak olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, etraftan yetişen köylülerin yardımı ile önce Karacabey devlet hastanesine, ardından Bursa Şehir hastanesine sevk edilen Çetin Doktorların 5 saatlik çabasına rağmen hayata döndürülemedi.

Ceyhun Çetin, önceki gün doğup büyüdüğü Karacabey, Okçular Camiinde öğle namazına müteakıben kılınan cenaze namazı ardından ebedi istirehatgahına defnedilirken, Karacabey Jandarması, Cumhuriyet savcılığı tarafından derinleştirilen soruşturma sonucu olaya adı karışan 6 kişiden 5 kişiyi yakalayarak adliyeye sevk ettiler.

Cenazeye Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ceyhun Çetin'in cenazesi, ikamet ettiği Okçular Mahallesi'ndeki kabristana getirildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Ceyhun Çetin, dualarla toprağa verildi.



Ferruh Özbek
2.12.2021 20:09:18
Bir an önce kısas yasasının yürürlüğe girmesi daha adaletli bir dünyanın temellerini atar. Bu masuma kıyan orospu çocuklarının nesli böylelikle tükenmiş olur vesselam.

  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli