K.Pirece`de mezuniyet coşkusu

K.Pirece`de mezuniyet coşkusu

5 Sınıfta 135 Öğrenci liseye veda etti.

2013-2014 Eğitim öğretim yılının sona ermesi ile birlikte okullar bir bir ardına hazırladıkları diploma töreni ile bünyelerinde buruk vedalar yaşatıyor.

Dün Kemal Pireci Anadolu lisesinde düzenlenen Kep töreninde 1. düz lise 4 Anadolu lisesi olmak üzere toplam 5 sınıftan 135 öğrenci mezun olarak diploma aldılar.

Pireci deki tören lise bahçesinde hazırlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ardından bayrak filama devir teslimi ile başlanan törende Okul müdür yardımcısı Ömer Ünsal ile kısa bir süre önce tayin olarak okuldan ayrılan eski lise müdürü Mesut Topaloğlu birer konuşmayaptılar.

Daha sonra A.lisesi dönem 1.cisi Merve Yumuşak okul yaş kütüğüne plaka çakarak yaptığı konuşmada 4 yıllık eğitim sürecinin tatlı ve güzel anılarını yaşadığı okul ve arkadaşlarından ayrılmanın hüznü içinde olduğunu söyledi.

Pirecideki törende daha sonra Okul 1.cisi Merve Yumuşak, Genel lise 1.cisi Büşra Atıl`a, Okul aile birliği üyeleriRana Acemliler, Esin Moralı, Funda Öztemel, Selda Tetik, Ahmet Tetik,  Ömer Ünsal, Mesut Topaloğlu, Mine Uzdilli Berke Aydoğan ve Okul için futbol turnuvasında 1. olan Genel lise futbol takımına plaket verildi.

Pirecideki tören daha sonra mezun olan 135 öğrencinin sınıf öğretmenlerinden mezuniyet belgelerini alarak hazırlanan platformun üzerine çıkıp topluca mezuniyeti simgeleyen  keplerini havaya attılar.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli