K.Pireci 2-2 ile turu geçti.

K.Pireci 2-2 ile turu geçti.

Edincik Recep Gencer Anadolu Endüstri Meslek lisesi umut verdi tur veremedi.






Okullar arası futbol turnuvasının favori ekibi Kemal Pireci lisesi turnuvanın ilk turunda ve özellikle Bandırmaspor forması ile hem sükse, hemde şhoow yaptı.

Estetik takım oyunu ile beğeni toplayan Bordo Beyazlar turu geçerken Edincik Recep Gencer EML ile 2-2 berabere kaldılar.

Turu kaybeden Edincik Recep Gencer EML, Pireci karşısında üstün bir performans sağladı.
Nitekim ilk gol yeşil beyazlı ekipten geldi.
18 dakikada Remzi Türkmen penaltı vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi.
Karşılaşmanın ilk devresi bu skor ile noktalanırken, Gencer lisesi bununla da kalmadı ve 47 dakikada Remzi Türkmen`in hem kendi hemde takımının 2 golü ile 2-0 öne geçti.

farklı skordan sonra toparlanan Pireci asları oyuna soktu.
Pireci`nin golleri 56 dakikada Sergen Kaplan, 66 dakikada Hasan Bozkurt`dan geldi ve 2-2 sona eren karşılaşmanın ardından turu geçen Kemal Pireci Anadolu lisesi oldu.


Kemal Pireci Anadolu lisesinin başarılı ekibi turnuvanın tek bordo beyaz ekibi olarak öne çıktı.
Takım oyunu ile beğeni toplayan Pireci`nin karşılaşmalarını izlemek üzere virane tribünlerde üşüyen spor otoriteleri, Bordo beyazlı ekipte umut gördü.

Pireci son karşılaşmaya rahat çıktı. Alınacak netice onu turun gerisinde bırakmıyordu, Ancak teknik kadro 2-0 lık yenilgiden sonra asları oyuna sokmak durumunda kaldı.



Edincik Recep Gencer Anadolu Teknik Endüsri meslek lisesinin Yeşil Beyazlı ekibi turnuvaya veda ederken sergileyiği furbol ile beğeni topladı.










Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli