Kral konuştu

Kral konuştu

Erdekspor'un makinesi Oğuzhan: Artık Daha Güçlüyüz !``

 Özgür SAVAŞ - BESTER HABER / ERDEK 

 Erdekspor’un başarılı kanat oyuncusu, takımın ilk yarıda ligi iyi bir yerde bitirmesinde önemli rol oynadı.

Forvet pozisyonunda oynamamasına rağmen attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Oğuzhan Türkmen, ligin 2. yarısında da kendisinden beklenen gollerle kırmızı beyazlı ekibi şampiyonluğa taşıyacakların kaydetti .

Erdekspor’a Geliş Süreci

   Fatih Karagümrük Spor’ da güzel bir sezon geçiren Türkmen, takımını son dakika golüyle 3. lige çıkartmıştı. Sonraki kamp döneminde Erdekspor’lu yöneticilerle temasa geçen Türkmen kendisini kırmızı beyaz ekibe bağlayan sözleşmeyi imzalarken Bal ligindeki mücadelesini Şampiyonluk olarak göstermişti.

-Aradığım Ortamı Erdekspor’da Buldum Diyebilir misin ?

   Erdek çok güzel bir yer.Takım arkadaşlarımla da iyi anlaşıyorum.Teknik direktörümüzün ligin başında ayrılması beni ve arkadaşlarımı biraz etkilese de yeni teknik kadroyla çabuk uyum sağladık. Başkanımızın da içerde ve dışarıdaki maçlarda bizimle beraber olması takım halinde daha iyi motive olmamızı sağlıyor.

-Takımın Bir Üst Lige Çıkma Şansı ?

   Takım şu anda iyi durumda, bunu da peş peşe aldığımız galibiyetlerden anlayabilirsiniz. Ayrıca devre arasında yapılan 6 futbolcu transferi de gücümüze güç katacaktır.Taraftarımızın desteğini arkamıza alarak inanıyorum ki 3. lige çıkacağız. Onlardan ricam bizi desteklemeye devam etsinler.

 

 

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı