Kronik son

Kronik son

Yalnızlık sendromu intihar getirdi.

Bandırma’da meydana gelen intihar olayında kepçe operatörü Orhan Aslan(32) av tüfeği ile kendisini vurarak intihar etti.

Olay bu sabaha karşı Sunullah caddesi 21/1 numaradaki evinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Orhan Aslan eşi ve beraberindeki 6 yaşındaki erkek, 8 yaşındaki kız çocuğu ile birlikte doğum yeri olan Gönen ilçesi, Sarıköy Beldesi, Geyikli Köyündeki bir yakınının düğün cemiyetine katılmak üzere köye gitti.

Bağfaş’ta Kepçe Operatörü Orhan Aslan iş durumu nedeni ile eşi ve çocuklarını Geyikli Köyünde bırakarak gece yarısından sonra yalnız olarak döndüğü Bandırma’daki evinde sabaha karşı intihar etti.

Silah sesinin çevreden işitilmesi üzerine 155’e yapılan ihbar sonucu Sunullah Caddesi 21/1 sayılı konutta yapılan incelemede Orhan Aslan’ın kendisini av silahı ile vurmuş olduğu tespit edildi.

Bandırma Cumhuriyet savcılığının el koyduğu intihar olayı ardından soruşturma  sürdürülürken, Orhan Aslan’ın cesedi adli tıp incelemesi için Bursa’ya gönderildi.

Henüs nedeni belli olmayan gerekçe ile evinde intihat ederek yaşamına son veren Kepçe Operatörü Orhan Aslan yarın Sarıköy Beldesi Geyikli köyünde toprağa verileceği öğrenildi.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli