Kronikler ?Taraftarsız takımdan başarı beklenmez.?

Kronikler ?Taraftarsız takımdan başarı beklenmez.?

Bandırmaspor´da taraftar gruplarının sorunlara çözüm önerisi

Bandırmaspor´da yaşanan inişli çıkışlı istikrar zafiyeti, yönetim- teknik kadro-takım ve taraftar arasındaki koordinasyonsuzluktan rahatsızlık duyan kronikler Bandırma Gazeteciler cemiyetine yaptıkları ziyarette sorun ve beklentilerini dile getirdiler.

Kronikler tribün lideri Özgün Eren ile Bandırmaspor taraftarlar derneği Başkanı Mustafa Diler ve bazı Kronik taraftarlarca gerçekleştirilen ziyarette şehrin markası olan Bordo-beyazlı ekip Bandırmaspor´un birilerinin arka bahçesi olmaktan öte tüm kentin sahip çıkması gereken marka olması gerektiğinin altı çizindi.

Taraftar kitlesi bugüne dek 10.5 olarak öne çıkan marka deyiminde ?10? küçük harf ile (,5) büyük yazılması için prensip kararı alındındı.

Bandırmaspor taraftar grubu yönetim kurulunun, yönetim ile taraftarlar arasına set çekmek isteyen art niyetli kimselere itibar etmemeleri, yaşanan olumsuzluk ve başarısızlıklardan herkes bir kenara çekilirken, acı ve hüznü taraftar kitlesinin çektiği vurgulandı.

Yönetim kurulunun antrenmanların izlenmesi noktasında basın ve taraftara kota getirerek kendi kırmızıçizgilerini belirlemesinin Bandırmaspor´a vurulan en büyük darbe olarak nitelendirildi.

Kronikler, özellikle deplasman konusunda yaşanan trajedinin Türkiye de hiçbir takımda yaşanmadığını, taraftarın yabancı kentlerde bi sefil perişan kaderine terk edildiği vurgulandı.

10.5 kent marka değeri Bandırmaspor´un cinçukurundan çıkartılması ardından yaşanan başarısızlıklar ve taraftar kitlelerinin kaybedilmesine dek uzanan olumsuzlukların nedenleri ve çözümleri bilinmesine karşın çözümsüzlükten beslenen bazı isimlerin bordo beyazlı ekibe rota çizmekte söz sahibi olunmasından kaynaklanan maddi ve manevi zararların saymakla tükenmediğini, ama bunların en acısının ise Bandırma´da futbol altyapısının körleştirilerek ciğeri beş para etmeyen, futbol kalpazanlarına milyonlar kaptırıldığı iddia edildi.

Camiada Hastanın da, hastalığında belli olmasına karşın çözüm anlamında adım atılmayan her başarısızlığın ardında fatura kesilecek birilerinin aranmasının günü kurtarmaktan ibaret olduğuna işaret eden taraftarlar çözüm odaklı her sorunun üzerine gitmeye hazır olduklarını vurgulayarak Onursal Başkan Dursun Mirza´nın karşılıksız Bandırmaspor sevdasının yanlı ve yanlış çözümsüz sorunlar girdabında hiç edildiği kaydedildi.

Bandırmaspor taraftarlar topluluğu bu kentin marka değeri olan Bandırmaspor´a, yine bu kentin ekmeğini yiyip, suyunu içen her iş adamının imkanları dahilinde katkı vermesi gerektiğinin altını çizerek bunun Bandırmalılık ruhunun gereği olduğunu açıkladılar.

Yaklaşık 1 saati aşan zaman içinde Bandırma gazeteciler Cemiyetinde sorunlarını dile getirip çözüm önerilerinde birlik ve dayanışma önerisinde bulunan taraftarlar ziyaret anısı olarak Cemiyet Başkanı Kaan Bingül´e orkide armağan ettiler.

/resimler/2017-12/29/1049013169326.jpg



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı