Kübra Aygörmüş'e son veda

Kübra Aygörmüş

Trafik terörüne kurban giden Bandırmalı Kübra Aygörmüş gözyaşları arasında ebediyete intikal etti.

29 Temmuz Pazar günü Bandırma-Gönen karayolu, Hastane kavşağında meydana gelen trafik kazasında kardeşi Büşra ile birlikte yaralı olarak kaldırıldığı Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesinde yaşama tutunamayarak vefat eden Kübra Aygörmüş bugün öğle namzına müteakıben Sunullah mahallesi Dersaadet Camiinde öğle namazına müteakıben  kılınan cenaze namazı ardından ebedi istirahatgahına defnedildi.

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. yoğun bakım ünitesinde verilen çabaların sonuçsuz kalması üzerine 30 Temmuz Pazartesi günü betin ölümü gerçekleşip hayata gözlerini yuman Kübra Aygörmüş için tıp devreye girdi ve ailesi 29 yaşındaki genç kızları Kübra'nın organlarının ihtiyaç sahibi başka hastalarda yaşamasına onay verdi.

Bursadan gelen Donör operasyon ekibi Büsra'da aldığı 5 ayrı organı, donör bekleyen hastalara nakletti.

Bursa'da organ nakli operasyonu sürerken, Bandırma'da Sunullah mahallesi Dersaadet camiinde derin bir sessizlik vardı. Öğle namazı ardından musalla taşındaki Büşra'nın tabutu önüne gelen cami imamı Birol Dingaz, "Elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden genç kızımızın ölümü hepimizi üzdü. Allah taksiratını affetsin, Malumunuz genç kızımız haya veda ederken geride 5 kişiye hayat verdi. Allah kabrini nurla eylesin. Hakkınızı helal edin." dedi.

Kübra'nın Dersaadet Camindeki cenazesine başta ailesi, sevenleri ve Gelecek Partisi İl Başkanı İbrahim Kurt, Bandırma ilçe Başkanı Burhan Deniz ve parti meclisi olmak üzere CHP Bandırma ilçe başkanı Dr. Selim Panç'ta hazır bulundu.



Anahtar Kelimeler: Kübra Aygörmüş'
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı