Küçük Esnafın büyük buluşu

Küçük Esnafın büyük buluşu

Havran`lı Berber Saç Sakal traşı olana Bonus olarak Masaj yapınca müşteri portföyü arttı.



Havran Yıldız Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Berber Serkan Emer kesat giden işlerini arttırmak amacı ile geliştirdiği mesleki kariyerinin nimetini gördü.


Havran`da uzun yıllar faaliyet gösteren berber Serkan Emer masaj teknikleri üzerindeki kazanımlarını müşterileri ile bonus olarak payşalınca dükkanı dolup taşmaya başladı.

Berber Serkan Emer küçük kasabada esnaf olmanın zorluklarını yaşamanın arayışı içersinde pratik masaj bilgilerini teknik kurs vasıtasıyla güncelleyerek vatandaşın hizmetine vermesi bir anda dükkanın dolup taşmasına neden oldu.

Berber Serkan Emer ünvanının önüne masör`lüğü ekleyerek sürdürdüğü esnaflığından son derece memnun olduğunu belirterek ``Aylak kalmaktansa, Çalışarak, yorularak para kazanmaya başladık, Hem biz memnun,Hemde müşterilerimiz mutlu, Artık randevu ile sıra vermeye başlaım.`` dedi.


Havran Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Önder şunları söyledi.
``İlçemizdeki esnaflarımız büyük değişim yaşamakta özellikle berberler arasındaki kalite rekabeti beni mutlu ediyor bu müşteriye kaliteli hizmet olarak yansıyor, artık dededen kalma vitrin satış dönemleri kapandı tüm esnaflarımız kendini yenilemeli`` dedi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı