Küçük Hasan göreve

Küçük Hasan göreve

Küçük Hasan Yetiştiği Edincikspor`a antrenör oluyor









Bir dönem yetiştirdiği şöhretlerle adından söz ettiren Edincikspor makuz tarihindeki parlak günlerine dönüş sürecinde antrenör Orhan Dalcı ile başladığı yükseliş serüvenini, İçinden yetiştirdiği evladı Küçük hasan ile sürdürecek.

Önce 2.küme, Ardından 1. küme ve 2011-2012 Şampiyonluğu ile Süper amatör kümeye yükselen Edincik`in yeşil siyahlı efsane takımı eski gücüne kavuşmanın coşkusunu yaşıyor.

Yeşil Siyahlı ekip Orhan Dalcı ile başlattığı yükselişini kendi bünyesinden yetişip Türk Futboluna adını altın harflerle yazdıran Küçük Hasan Belediye başkanı Mehmet Yağcı`nın ısrarı ile Yeşil Siyahlı ekibin başına teknik patron oluyor.

Edincikspor`a teknik direktör olma noktasında görüşlerini aldığımız Küçük Hasan ``Edincik`in suyu ve havası ile büyüdük, Top oynadık yetiştik, Unumuzu eledik eleğimizi astık, Ama Edincik`e vefa borcumuz yaşadığımız sürece bitmez, Bizim görev isteme gibi bir lüksümüz olamaz, Edincik`in kendisine özgü evrensel hukuku gereği Görev verilir alınmaz,`` dedi.



Küçük Hasan bir süre uzak kaldığı sahalara yeniden dönmenin huzurunu yaşadığı belirttiği açıklamasında, İş ve konum itibarı ile bir dönem sahalardan uzak kalmak duruunda oldum, Ancak bu özlem bizim mayamızda var, son yıllarda yaşamımın önemli bölümü yine tel örgü kenarında geçiyor, Gençleri izlemek bana keyif veriyor.`` dedi.




ali
2.05.2012 19:48:55
son paragrafı okuyunca allah allah dedim, kendi kendime. haber asparagas mı acaba diye. benim bildiğim hasan hoca son 7 yıldır, Etispor da da ondan.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.1 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.2 ° / 9.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.1 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı