Küçükköylü Erdal Gönenspor`lu oldu

Küçükköylü Erdal Gönenspor`lu oldu

Süper amatör kümenin başarılı takımı Küçükköyspor`da kendisini kanıtlayan Engin Erdal BAL liginin yeni ekibi Gönenspor`a transfer oldu.




Gönen Belediyespor Engin Erdal`ı Renklerine Bağladı

Balıkesir`in Gönen ilçesinde transferde hareketli günler geçiren Bölgesel Amatör Lig`in yeni takımı Gönen Belediyespor, geçen sezon Küçükköy Belediyespor forması giyen orta saha oyuncusu Engin Erdal`ı renklerine bağladı.

Gönen ilçesinde transferde hareketli günler geçiren Bölgesel Amatör Lig`in yeni takımıGönen Belediyespor, geçen sezonKüçükköy Belediyespor forması giyen orta saha oyuncusu Engin Erdal`ı renklerine bağladı.

Bu yıl yükseldiği Bölgesel Amatör Lig`de şampiyonluk hedefleyen yeşil beyazlılar, alternatifi bol bir kadro oluşturmak için büyük çaba sarf ediyor. Yönetim kurulu gerçekleştirdiği 7 yeni transferden sonra orta saha ve forvet arkası oynayan 1985 doğumlu Engin Erdal`ı renklerine kattı.

Fenerbahçe`nin unutulmaz kaptanlarından Müjdat Yetkiner`in de tavsiyesiyle kadroya dahil edilen yetenekli oyuncu futbola Sarıyer`de başladı. Bu takımda 5 yıl profesyonel olarak forma giyen Erdal yeni takımına şampiyonluk yaşamak için geldiğini söyledi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli